Cresterea copilului

#stilago.ro #adolescente #genti fete # genti adolescente # accesorii adolescente

Genti potrivite pentru adolescente

Avand in vedere ca a inceput scoala si probabil ca adolescenta nu mai poarta ghiozdan , ar fi bine sa ii oferi o geanta incapatoare. Iata cateva modele de genti , la preturi promotionale .

Geanta neagra - Frankie's Garage


Acest accesoriu este foarte modern. Geanta are o singura bretea lata si se tine pe umar. Aceasta se inchide printr-o capsa magnetica, are un buzunat incapator si compartimente putine. De asemenea, pe geanta este gravata emblema Frankie's Garage, iar dimensiunile sale sunt destul de mari.


Pret: 110 lei.
 

Geanta cu imprimeu - Frankie's Garage


Daca fiica ta are un stil mai indraznet si ii place sa iasa in evidenta, aceasta geanta este potrivita pentru ea. Accesoriul este prevazut cu un fermoar mare, are putine compartimente si este foarte practica.

Pret: 94 lei.


Geanta alba - Frankie's Garage
 

Albul este o culoare foarte cautata, atunci cand vine vorba despre accesorii, indiferent de sezon. Geanta este foarte incapatoare, perfecta pentru a fi utilizata pe post de ghiozdan, dar si foarte moderna.

Pret: 110 lei.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare