Cresterea copilului

#fertilitate #sirop de tuse #fertilitate femei #sporire fertilitate

Fertilitatea femeilor, sporita de un remediu naturist banal pentru tuse

Fertilitatea femeilor este sporita de un remediu naturist banal, folosit pentru ameliorarea si tratarea tusei. Potrivit specialistilor, siropul de tuse nu ajuta doar la tratarea inconfortabilului simptom al gripei sau infectiei respiratorii, ci pregateste si organele reproducatoare feminine pentru sarcina. Afla care este siropul de tuse care stimuleaza fertilitatea si cum trebuie administrat acesta, pentru a ramane insarcinata mai repede!

Ce tip de sirop de tuse ajuta femeile sa ramana insarcinate mai repede?

Exista in farmacii si magazine naturiste o multime de siropuri si tratamente naturale pentru ameliorarea tusei, insa numai unul dintre ele este de ajutor in stimularea fertilitatii la femei. Potrivit specialistilor, doar siropul de tuse care are ca ingredient unic guaifenesin te ajuta sa ramai insarcinata mai repede.

Este recomandat sa alegi doar siropul de tuse care contine exclusiv acest ingredient. Multe dintre siropurile din farmacii mai contin si antihistaminice naturale, care au efect invers asupra mucusului cervical. Diminueaza fluidul cervical si usuca mucusul, facandu-l "neprietenos" pentru conceptie.

Cum te ajuta siropul de tuse sa concepi mai usor?

Guaifenesin este un ingredient comun in mai toate siropurile naturale de tuse si este considerat un expectorant. Ajuta la combaterea congestiei prin lichefierea mucusului din plamani si la expectorarea acestuia prin intermediul tusei.

Guaifenesin nu actioneaza doar la nivelul mucusului pulmonar, ci asupra tuturor tipurilor de membrane mucoase din organism, inclusiv asupra mucusului cervical, esential in procesul de reproducere. Ajuta la subtierea mucusului cervical, facilitand astfel patrunderea spermatozoizilor in cervix si fertilizarea ovulului, in vederea obtinerii sarcinii.

Cum se administreaza siropul de tuse pentru stimularea fertilitatii?

Pentru rezultate optime, siropul de tuse cu guaifenesin se administreaza doar in apropierea ovulatiei. Este important sa-ti monitorizezi cu atentie ciclul menstrual, pentru a identifica corect perioada fertila in care poti ramane insarcinata. Se administreaza in doze de doua lingurite, de trei ori pe zi.

Sursa foto: Beccasheppard.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului