Cresterea copilului

#smart love #sudocrem #nosko #ceumed #maxiderma #dologel #infacol

Produse de ingrijire a bebelusului de care orice mamica are nevoie

Iti multumim ca faci parte din comunitatea parintilor inteligenti ce a ajuns acum o mare familie de peste 50.000 de parinti care iubesc intelept. Suntem activi de 6 luni, putin timp, insa am facut atat de multe si e doar inceputul. Multumim ca ai participat la concursurile organizate, multumim pentru fiecare like, comentariu sau share din comunitatea sociala pe Facebook, Youtube sau Google+.

Multumim pentru ca urmaresti si citesti blogul Smart Love, unde empatizezi, te amuzi si de unde invatam lucruri noi, primite de la medicul pediatru sau de la blogerita Mamica Urbana si iti multumim ca deschizi si citesti newsletterul trimis lunar.

In aceste luni am lansat o serie de produse destinate celor mai intalnite probleme la bebelusi dar si destinate familiei, urmand sa continuam aceste lansari pana cand vom acoperi orice nevoie vei avea in procesul de parenting, pentru a ne respecta promisiunea facuta la inceput: sa te ajutam sa ai nopti mai linistite si zile mai vesele.

Sa-ti reamintim cu ce te ajutam:

  • Sudocrem cu oxid de zinc - crema de protectie impotriva iritarii pielii dupa schimbarea scutecului.
  • Infacol suspensie cu pipeta pentru utilizare foarte practica, ce reduce plansetele si noptile agitate ale bebelusilor prin eliberarea colicilor.
  • Nosko, aspiratorul nazal si solutia nazala care indeparteaza mucusul bebelusilor si usureaza respiratia intr-o maniera inteligenta, sigura si performanta.
  • Dologel - gel gingival doar din ingrediente naturale, ce amelioreaza durerile gingivale cauzate de aparitia dintilor la bebelusi.
  • Maxiderma - crema pentru picioare, calcaie si maini, fara parabeni, cu uree, destinata regenerarii si protectiei pielii la adulti.

Toate produsele sunt disponibile in retelele farmaceutice sau online si pot fi achizitionate fara reteta. in lunile ce urmeaza iti vom prezenta noi produse destinate problemelor cu care te-ai confruntat sau te vei intalni, astfel vom intampina impreuna piedicile din procesul de protectie a familiei tale, ca tu sa iubesti si mai intelept!

Inca odata, multumim!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

smartlove.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare