Cresterea copilului

#babyexpo #targ #baby expo

Descopera produse BIO la targul Baby Expo

Incepand de joi, 19 mai si pana duminica, 22 mai, va avea loc cea de-a 31-a editie a evenimentului BABY EXPO la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul este destinat viitoarelor mamici si copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani.


Tema acestei editii se va baza pe curentul Bio, fiind prezentate o mare varietate de produse ecologice, mai ales ca parintii isi doresc sa ofere bebelusilor lucruri de cea mai buna calitate pentru o crestere sanatoasa.


La Baby Expo vor fi prezente in aceasta editie nu mai putin de 140 de companii, dintre care 12 avand produse bio, incepand de la scutece, produse de ingrijire, detergenti din plante, mobilier ecologic, haine din bumbac organic, alimente si jucarii eco.  Aceste firme se vor gasi toate in aceeasi locatie in cadrul evenimentului, pentru ca parintii care cauta astfel de produse, sa se descurce cu usurinta.


Printre produsele prezentate la evenimentul Baby Expo editia de vara 2011, se numara:

 

  • Bona digitala a secolului 21 – tehnologia se impune si in domeniul monitorizarii bebelusilor
  • Chicco Step Up – biberonul care iti hraneste bebelusul si creste odata cu el
  • Scutece refolosibile pentru inot Bummis Swimmi
  • Axix Bebe Confort – un fotoliu unic proiectat sa se roteasca la 90 de grade, cu 8 pozitii de reglaj
  • Canitele cameleon 3 in 1 care evolueaza odata cu bebelusul
  • Articole de protectie solara si accesorii de calatori pentru vacanta de vara - cortul cu  protectie UV 100%, gentutele termoizolante cu incalzitor auto, ochelarii de soare polarizati pentru bebelusi si copii
  • Celulele stem din pulpa dentara
  • Cadita 4 in 1 – bebelusul se va obisnui cu baita, iar mamica va fi fericita
  • Produse cosmetice BIO pentru copii si mamici
  • Mobilier pentru camera copilului – mobileaza camera copilului in tendintele verii.


Ce mai poti descoperi la Baby Expo


Bucatareala in familie cu Irinuca - Irinuca este personajul simbol al al Asociatiei EMOVERE si te invita la evenimentul Baby Expo la “Bucatareala in familie”. Aici te vei intalni cu sanatatea, distractia si bunul gust


Baby Gym – joc si miscare pentru cei mici, sub indrumarea specilistilor de la Kineto Bebe. Copiii vor invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi despre cresterea armonioasa a bebelusilor. BABY Gym se desfasoara zilnic intre orele 14.00-19.00, Duminica pana la ora 16.00


Piticii sportivi – cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul. Toti copiii vor fi premiati de catre Ursuletul Nestle.


salsa baby – mamicile si bebelusii sunt invitati pe toata persioada evenimentului, in fiecare zi incepand de la ora 12 sa danseze pe ritmuri ametitoare de salsa, iar Baby Nova se va ocupa de premierea participantilor.


Clovni, zane si magicieni, face-painting, baloane modelate si alte activitati distractive pentru copii


Pipo
- publicatia pentru prescolari Nr.1 in Romania - va asteapta la BABY EXPO cu surprize, multe cadouri si oferte speciale.


Crucea Rosie Romana – parintii care sunt interesati de cump pot acorda primul ajutor bebelusilor, vor putea fi instruiti de specialistii de la Crucea Rosie. Acestia vor organiza demonstratii interactive pe manechin copil, adresandu-se atat parintilor, viitorilor parinti cat si copiilor prezenti la eveniment.


Viitoarele mamici, in centrul atentiei la Baby Expo


Viitoarele mamici sunt asteptate la marele eveniment cu sfaturi si cadouri oferite de NUK si fiecare dintre acestea va avea ocazia sa participe la Marea Tombola a Gravidelor. Gravidele vor putea descoperi la baby Expo ultimele tendinte in moda, idei pentru celebrarea nasterii, solutii pentru recoltarea de celule stem si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului.


Evenimentul Baby Expo se va desfasura in perioada 19 – 22 mai, intre orele 10.00 si 199, iar duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola Magazinele "HAPPY BABY" !
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare