Cresterea copilului

#parinti #fotomodele # copii model # copii fotomodel # agentie fotomodele

Cum gasesti agentia de fotomodele perfecta pentru copilul tau. Criterii de selectie

Copilul tau isi doreste o cariera in modeling si tu consideri ca are potential? Atunci este momentul sa cauti o agentie care sa-i transforme visul in realitate.

Nu este suficienta doar aprecierea exprimata de cei din jur pentru succesul copilului tau in lumea modei. Trebuie sa ii gasesti un reprezentant care sa il pregateasca profesional si care sa il lanseze in aceasta cariera.

Din pacate, nu este lucru usor sa descoperi cea mai potrivita agentie de fotomodele, insa exista cateva aspecte de care sa tii cont, pentru a-i asigura succesul pe podium copilului tau.

1. Verifica reputatia agentiei

Incearca sa afli toate informatiile despre companie. Viziteaza-le site-ul, citeste review-uri despre ei, vorbeste cu parintii care au copii inscrisi acolo etc. Evita acele agentii care te abordeaza pe strada sau care ofera promotii, niciuna dintre cele de succes nu face acest lucru.
 
2. Portofoliul
Verifica-le portofoliul cu atentie. Daca este o companie serioasa, cu siguranta vor avea exemple de campanii cunoscute la care au participat modele pe care le reprezinta. Acest lucru te va ajuta sa le evaluezi si munca, dar vei vedea si cat de bine este vazuta agentia pe piata. 
 
3. Distanta fata de agentie
Nu vrei sa iti tii copilul pe drumuri, asa ca ia in calcul proximitatea spatiala. Cauta o agentie care opereaza in orasul in care locuiesti. Astfel, iti va fi mai usor si tie, iar entuziasmul lui nu se va diminua din pricina oboselii acumulate din deplasari. 
 
4. Valoarea comisionului 
Intereseaza-te de tarifele pe care le percepe agentia. De cele mai multe ori, acestea sunt exprimate procentual si variaza intre 10 si 15%. Inainte de a semna contractul, asigura-te ca aceste comisioane sunt de bun simt. 
 
5. Existanta altor programe de training 
Oricat ar fi de frumos si de talentat, copilul tau are nevoie de persoane care sa-l indrume si sa-i dezvolte talentul nativ. Asigura-te ca agentia de modeling la care iti inscrii copilul ofera programe de training de grup si individuale. Ofera-i copilului tau posibilitatea nu doar de a face ceea ce ii place, dar si de a excela in asta!

Sursa foto: ilmondodiingrid.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare