Cresterea copilului

#mos craciun #cadouri mos craciun #vizita mos craciun

Cum organizezi vizita lui Mos Craciun pentru copilul tau

Daca micutul tau este inca la varsta la care crede in Mos Craciun , acum este momentul ideal pentru a-i oferi o experienta minunata alaturi de parintii lui. Chiar daca poate parea desueta, vizita lui Mos Craciun la tine acasa ofera copilului unul dintre cele mai frumoase evenimente in familie. Peste ani, isi va aduce aminte cu mare drag de aceste clipe. Cum organizezi, insa, vizita lui Mos Craciun pentru copilul tau, la tine acasa?

Iata in continuare cum poti organiza un astfel de eveniment in particular:

1 Pregateste-te sa fii gazda

Daca vrei ca micutul tau sa fie vizitat acasa de catre Mos Craciun, va trebui sa joci rolul de gazda. Si nu doar pentru batranelul in costum rosu, insa pentru mai multi musafiri . Este o bataie de cap, dar, daca organizezi totul cum trebuie, multa lume iti va fi recunoscatoare pentru acest eveniment.

Incearca sa inviti cat mai multe rude dragi, inclusiv pe parinti, frati, surori si pe copiii acestora. Invita-ti prietenii apropiati, care au sau nu copii, alege oameni dragi care stiu sa se bucure de astfel de momente traditionale in familie. Chiar si cei singuri pot aprecia foarte mult vizita lui Mos Craciun, din simplul fapt ca le face bine atmosfera calduroasa de la tine de acasa.

2 Gaseste un Mos Craciun priceput

Cineva va trebui sa se "sacrifice" si sa fie Mosul vostru sau poti angaja o persoana straina pentru acest lucru. Ai nevoie de un costum de Mos Craciun, un sac si de cineva de preferinta strain familiei, care sa nu poata fi recunoscut de catre copii. Ai grija la detalii. Daca te decizi sa o faci, fa-o ca la carte. Copiii sunt foarte inteligenti si isi dau seama rapid daca totul este trucat. O mana prea tanara, o mustata care sta sa cada, un ceas pe mana usor de recunoscut, iata numai cateva amanunte care pot sa-l tradeze pe Mos Craciunul vostru.

3 Fa bradul de Craciun

Daca tot urmeaza sa ai musafiri, alege un brand natural frumos, de inaltime medie si decoreaza-l. Prinde prin casa si alte decoratiuni de Craciun , pentru ca locuinta ta sa fie primitoare si sa aiba un aer festiv.

4 Fa un meniu

Planifica un meniu pentru petrecerea la care va veni Mosul. Gandeste-te la preparate si bauturi care sa satisfaca gusturile si nevoile adultilor si copiilor.

5 Pregateste momentul sosirii lui Mos Craciun

Momentul sosirii lui Mos Craciun trebuie pregatit pentru a fi unul de impact. Copiii trebuie sa stie ca in acea zi vor fi vizitati de catre Mos Craciun. Astfel, cei mici vor deveni nerabdatori si se vor pregati cu o poezie sau orice altceva.

Gaseste un loc in casa unde sa tii ascunse cadourile pana cand acestea vor fi puse in sac si date Mosului. Pune-i in garda pe toti parintii si faceti in asa fel incat numai voi sa stiti de "comoara" ascunsa.

Pregateste aparatele foto si video, ai grija sa aiba bateriile incarcate si asigura-te ca exista cineva care sa filmeze si sa faca cat mai multe poze. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri, le poti avea gratuit si toti parintii si adultii se vor bucura sa aiba asa ceva. Pregateste si un dvd cu colinde pentru a avea un fundal sonor potrivit pentru acest eveniment.

Asigura-le copiilor un spatiu de joaca numai al lor, unde sa-si poata desface cadourile si sa se bucure de ele.

Sursa foto: thumbtack.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare