Cresterea copilului

#rechizite #rechizite scolare #alegere rechizite scolare

Cum alegem rechizitele pentru scoala?

Iata ca a mai trecut un an si voinicul tau a mai crescut putin, motiv de mandrie pentru el si pentru tine. Pe langa emotiile si entuziasmul inerente inceputului de scoala, perioada aceasta poate fi foarte stresanta pentru parintii care doresc sa aleaga cele mai bune rechizite pentru copiii lor. Ne-am gandit sa venim in ajutorul celor care acum isi fac curaj sa porneasca prin librarii si magazine, oferindu-le cateva sfaturi care sa-i ghideze in alegerea rechizitelor pentru scoala.

1. Mergi direct in locurile unde stii sigur ca vei gasi o oferta generoasa de rechizite.

Daca stii ca esti pretentios, nu pierde timpul alergand prin zeci de librarii ca sa iei o decizie. Du-te acolo unde vei putea sa alegi dintr-o gama variata de produse care sa se muleze pe asteptarile si bugetul tau. Noua ne-a placut foarte mult ce am gasit in magazinele Diverta, unde am putut analiza cu atentie diversitatea de caiete, pixuri, ghiozdane, penare si multe alte rechizite.


2. Incearca sa privesti rechizitele ca o investitie pe termen lung

Chiar daca poate parea exagerat, achizitionarea unor rechizite de calitate te scuteste de batai de cap suplimentare si de drumuri frecvente la magazin. Nu credem ca o sa fie placut (si nici economic) sa cumparati ghiozdane in fiecare luna.

3. Fa un necesar de rechizite si incearca sa nu omiti obiecte importante

In aceasta perioada trebuie sa stii cam ce rechizite sunt utile copilului tau in functie de programa scolara. Ca sa nu te trezesti ca ai nevoie de ceva de pe o zi pe alta, analizeaza un pic cerintele didactice de anul acesta si incearca sa pui in cos toate rechizitele. Dorind sa-ti vina in ajutor, Diverta a pus pe rafturi si anul acesta ghiozdanele echipate Disney ce vin la pachet cu un set de rechizite.

4. Ia-ti copilul cu tine si sfatuiti-va

Cei mici pot fi niste parteneri de nadejde la cumparaturi, mai ales cand se afla in joc statutul lor de scolari. De multe ori, acestia pot gasi mai usor rechizitele de care au nevoie si pot fi mai atenti la detalii. Nu le incurajati, insa, capriciile, daca nu doriti ca bugetul vostru sa explodeze.

5. Fii deschisa si vezi ce rechizite sunt cool anul acesta

Astazi rechizitele vin intr-o multitudine de modele si forme, care mai de care mai interesante. Personajele din animatiile Disney sunt din ce in ce mai raspandite pe caiete, pixuri, penare si ghiozdane, orientand atfel produselor scolare si in functie de criteriul estetic. Copilul tau va fi cu siguranta incantat daca va putea sa-si duca la gradinita sau scoala personajele preferate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului