Cresterea copilului

#triciclete copii #bicileta #tortineta

5 criterii de baza in alegerea tricicletei, a trotinetei sau a bicicletei pentru copii

Miscarea este foarte importanta pentru copii, iata de ce multi parinti aleg inca de la varste fragede sa le ofere copiilor jucarii care sa-i oblige sa faca miscare in timp ce se joaca. Conform unui studiu independent, tricicletele, trotinetele si bicicicletele fara pedale sunt preferatele copiilor atunci cand vine vorba o plimbare in parc.

Daca pana acum ofertele erau limitate, iata ca firme precum TOYSdepot va ofera o gama variata de jucarii fara pedale, special selectate pentru micutii dumneavoastra. Fiind confectionate din plastic sunt foarte usoare, fiabile si sunt sigure pentru copii. Designul modern, multitudinea de modele ce incanta ochii copiilor fac din aceste jucarii fara pedale jucaria perfecta, de care micutii nu se vor despart ori de cate ori merg la joaca in aer liber.

Jucariile sunt concepute de producator pentru a fi pe placul oricarui copil, multe fiind decorate cu imagini ale personajelor din desene animate pe care acestia le indragesc. Gasiti aici vehicule sub forma de animale, masini sau motociclete, biciclete fara pedale, toate aceste jucarii au fost gandite pentru a veni in sprijinul parintilor dar si pentru a fi o jucarie placuta pentru copii. Acestea stimuleaza dezvoltarea fizica a copiilor si coordonarea miscarilor, oferind micutilor incredere in fortele proprii.

Cele 5 criterii dupa care alegem un vehicul fara pedale

Atunci cand alegeti o trotineta sau un bicicleta fara pedale pentru copliasul vostru, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte.

  • In primul rand jucaria trebuie sa fie potrivita varstei, greutatii si inaltimii acestuia. Aceste detalii apar in descrierea oricarui produs.
  • In general, copii se joaca in grup, de aceea pentru a oferi copilului confortul si bucuria de care acesta are nevoie, va trebui sa-i cumparam o bicicleta fara pedale pe gustul sau, in asa felincat acesta sa nu se plictiseasca de ea si sa isi doreasca sa iasa cu ea ori de cate ori merge la joaca;
  • Sa ofere libertate de miscare a picioarelor fara ca elementele tricicletei sau trotinetei sa impiedice mersul firesc pe un astfel de vehicul. Nu trebuie sa uitam ca pentru copiii cu varste de pana la 5 ani este foarte important sa petreaca cat mai mult timp in aer liber, facand miscari in mod natural;
  • Insistam la final asupra aspectului sigurantta, cuvânt pe carein general copiii nu-l cunosc, de aceea parintii sunt cei care trebuie sa aiba in vedere in primul rand acest aspect, mai ales ca cei mici prefera sa fie lasati singuri la joaca;
  • Alege intotdeauna jucaria adecvata varstei copilului tau, insa ia in seama ca micutul va creste. De aceea opteaza pentru cele cu ghidon si sa reglabila, ofera copilului o jucarie utila, sigura dar care se poate si adapta in acelasi timp.
  • Tricicletele cu personaje din desene animate sunt preferatele copiilor.

Magazinul online TOYSdepot.ro va pune la dispozitie o gama de vehicule si biciclete pentru copii cum ar fi simpaticul iepuras Baby Taxi din pastic viu colorat, scooterul din lemn Mint sau bicicleta fara pedale BMX . Unele jucarii oferite de magazin nu sunt doar simple vehicule, ele pot deveni o jucarie complexa, asa cum este trenuletul Choo Choo Mickey Mouse. Aceasta jucarie poate fi folosita de copii de ambele sexe, baietei si fetite, atât pentru a se plimba cu trenuletul pe terenul de joaca, dar si pentru a fi un mic depozit pentru alte jucarii cu care micutii mergin parc.in plus trenuletul este prevazut cu un panou de joaca cu sunete, ce trebuie alimentat cu 3 baterii LR44, care sunt inclusein pretul de achizitie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului