Cresterea copilului

# carucior copil # alegere carucior #carucior bebelus #carucior

Ce fel de carucior sa alegi pentru copilul tau

Stiai ca exista pe piata mai multe tipuri de carucioare pentru bebelusi? Asa cum o masina vine cu mai multe modele cu dotari diferite, la fel se intampla si in cazul carucioarelor.


Aflam deci ca exista carucioare sport, carucioare cu trei roti, carucioare duble, etc. Fiecare dintre aceste carucioare pentru bebelusi beneficiaza de caracteristici diferite, ele fiind construite in asa fel incat sa se plieze pe diferite stiluri de viata, sustine comunicatedepresa.ro.


Tipuri de carucioare copii

Caruciorul sport este un carucior foarte usor ce este recomandat mai ales celor care stau intr-un apartament, de exemplu, si conduc o masina nu foarte incapatoare. Acest carucior este foarte simplu de manevrat cu o singura mana si este usor de introdus in lift, gratie dimensiunilor si greutatii sale. De asemenea, este bine de stiut ca un carucior sport este recomandat copiilor cu varste intre sase luni si trei ani.

Caruciorul cu trei roti, desi este si acesta foarte usor, nu trebuie confundat cu cel sport. Acest tip de carucior a fost proiectat pentru a veni in sprijinul mamelor active ce iubesc miscarea sau joggingul. Datorita rotilor mari acest tip de carucior este recomandat si pentru zonele in care asfaltul lipseste.

Caruciorul 3 in 1 este acel carucioar care satisface toate necesitatile de transport ale copilului, de la nastere si pana la implinirea varstei de 3 ani. Acest model include de regula atat un landou cat si un cos de transport ce se poate adapta ca scaun de masina.


De ce sa alegi un carucior de firma in detrimentul unui carucior mai ieftin

In ultimul timp, piata a fost invadata de o sumedenie de firme ce produc carucioare pentru copii. Insa nu toate carucioarele sunt de calitate. Desi unele arata foarte bine din punct de vedere estetic, din pacate sunt realizate din materiale care lasa de dorit. De aceea, cel mai indicat e sa te orientezi spre carucioarele produse de firmele specializate, fiindca astfel vei avea garantia ca achizitionezi un carucior rezistent. Plus ca aceste carucioare produse de firmele spezializate respecta toate normele de siguranta precum barele de protectie sau sistemul de blocare al rotilor.

Totusi, chiar daca ai pus ochii pe un carucior de firma, asta nu inseamna ca nu trebuie sa il examinezi si sa ceri pareri ale utilizatorilor. Din contra, va trebui sa te uiti cu atentie la toate detaliile pentru a fi sigur ca vei face o achizitie inspirata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului