Cresterea copilului

#jucarii #craciun #jucarii copii #jucarii online #jucarii-online.eu

(P) Ce are Mos Craciun in sac anul acesta?

(P) Ce are Mos Craciun in sac anul acesta?

Craciunul este una dintre sarbatorile pe care copiii le indragesc cel mai mult. An de an, toti micutii asteapta cu sufletul la gura sa descopere ce jucarii si dulciuri le-a pus sub brad mosul cel bun. Te-ai gandit ce surprize i-ai putea face copilului tau in acest an? Magazinul jucarii-online.eu iti propune o varietate larga de jucarele, atat pentru fetite, cat si pentru baietei!

Mosul cel darnic se pregateste intens pentru sarbatoarea magica a Craciunului din acest an! Fabricuta sa de jucarii lucreaza non-stop, pentru ca pretioasele cadouri pentru copii sa fie pregatite si frumos ambalate in seara de Ajun. Vrei sa ii dai o mana de ajutor mosului cel bun? Iata jucariile pe care l-ai putea ajuta sa le transporte pana sub bradul de Craciun al familiei tale!


Jocuri Lego


Lego este una dintre cele mai indragite marci de jucarii din lume si o garantie a calitatii! Baietelul tau va fi incantat sa descopere sub brad jocuri Lego din seria Ninjago sau din seria Star Wars, care include personajele faimoase ale sagai televizate.

Fetita ta va fi la randul ei bucuroasa sa descopere figurinele Lego din colectia Friends, din care nu lipsesc Salonul de Coafura Butterfly sau Casa Oliviei.


Masinute


Pe langa jocurile Lego, baietii nu vor refuza niciodata masinutele, fie ele cu pedale ori electrice. Jucarii-online.eu iti pune la dispozitie automobile de acest tip marca Toys Toys, un brand de incredere ce acorda o atentie sporita asamblarii masinutelor pentru copii. De altfel, Toys Toys se straduieste, cu fiecare model reprodus la scara mica, sa surprinda esenta modelului original, spiritul si arhitectura sa speciala.

Brandul Toys Toys propune masinute electrice si masinute pedale care imita cu acuratete vehicule reale precum Alfa Romeo, Ferrari sau Fiat.


Papusi si jucarii interactive


Fetita ta isi doreste ca mosul sa-i aduca o papusa frumoasa de Craciun ori un animalut jucaus? Nu iti face probleme: micuta ta va fi cu siguranta incantata sa primeasca un exemplar din modelele star de papusi si animalute ale anului 2012! Acestea sunt papusile Baby Amore Pipi Popo si Cicciobello, carora li se adauga catelusul GoGo, pisicuta Lulu si catelusul Bobby.


Jucarii Bruder


Bruder este o marca de jucarii copii care pune intotdeauna pe primul loc dorintele si preferintele celor mici! Astfel au luat nastere jucariile care ii invita pe cei mici in lumea constructiilor si a agriculturii distractive! Asadar, mosul ii poate lasa si micutului tau sub brad in acest an jucarii Bruder, precum basculante, tractoare, camioane si combine complexe, care ii vor spori cunostintele si creativitatea.


Casute pentru papusi


Daca baietelul tau se va bucura de o colectie bogata de vehicule pentru constructii si agricultura, fetita ta nu se va mai putea dezlipi de casutele pentru papusi! Jucarii-online.eu iti propune casute impresionante, corpuri de mobilier si accesorii destinate completarii lor. Un exemplu in acest sens este Casuta My Dream House, o adevarata vila, avand o inaltime de 107 cm si mobilier plin de culoare.


Despre Jucarii-online.eu


Jucarii-online.eu este un magazin care comercializeaza o paleta larga de produse destinate copiilor, fiind distribuitor al unor marci renumite, precum Playmobil, Lego, Toys Toys si Hasbro. Din oferta magazinului jucarii-online.eu nu lipsesc jucarii ca masinute cu si fara radiocomanda, trenulete, elicoptere cu radiocomanda, papusi, casute de papusi, circuite auto, jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale si multe, multe altele.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele