Cresterea copilului

#cadou de paste #paste #pasti #cadouri copii #cadouri paste #cadouri pasti #jucarii inteligente #jucarii interactive #laptop copii #kit copii #casuta copii

Cadouri de Pasti pentru copii

Traditia spune ca, de Pasti, toti copiii trebuie sa se innoiasca. Mai mult decat hainute, micutii asteapta cu nerabdare jucariile si dulciurile pe care le va aduce Iepurasul.

 

jucarii inteligente

Jucariile sunt un cadou cu care nu ai cum sa dai gres, mai ales daca te ghidezi si dupa preferintele copilului tau. Si daca vrei sa ii oferi ceva mai special, opteaza pentru o jucarie inteligenta. Fie ca este vorba despre un iepuras, o oita, un ursulet sau un tigru, aceste mascote se misca si se hranesc cu biberonul.

Jucariile interactive functioneaza cu ajutorul bateriilor. Copilul tau se va indragosti de animalutele de plus care, datorita senzorilor, atunci cand sunt atinsi parca prind viata si se comporta ca niste bebelusi. Jucariile inteligente pot fi achizitionate online, pentru aproximativ 100 lei. Gasesti aici cateva modele.


Operation - set de joaca cu plastelina

Daca celor mici le place sa se joace "de-a doctorul", ofera-le o activitate educativa: setul de joaca cu plastilina Operation. Cu ajutorul acestuia vor invata intr-un mod distractiv cateva cunostinte elementare de anatomie. Tot ce au de facut este sa se joace cu plastilina si sa alcatuiasca in mod corect interiorul uman.

Jocul contine figurina pacient, plastilina, plastilina "sange", matrite si accesorii medicale. Il poti comanda online, la pretul de aproximativ 80 lei.

Littlest Pet Shop Digital Pet Care For Me

Iti mai aduci aminte de jocul Tamagotchi ? Probabil ca l-ai avut si tu la un moment dat. Este vorba despre un mic dispozitiv electronic cu ajutorul caruia poti creste un animal virtual. Iata o varianta imbunatatita a acestui joc: Littlest Pet Shop Digital Pet Care For Me.

Cel mic se va putea bucura de 10 personaje diferite. Tot ce trebuie sa faca este sa isi aleaga un animalut, sa il hraneasca, ingrijeasca si sa se asigure astfel ca il face fericit. Totul se intampla, bineinteles, la nivel virtual. Mai mult, Littlest Pet Shop Digital Pet Care For Me include alte 30 de jocuri si activitati distractive. Il poti achizitiona online, la pretul de aproximativ 100 lei. Gasesti aici cateva modele.


Joc creativ Ceas Vacuta

Tot din gama jocurilor educative face parte si acest Joc Ceas Vacuta. Daca vrei sa ii ajuti pe copiii tai sa invete sa citeasca ceasul, de ce sa nu o faci intr-un mod cat se poate de distractiv? Copiilor le plac lucrurile pe care reusesc sa le confectioneze singuri.

Pe langa faptul ca vacuta inclusa in pachet poate fi transformata intr-un ceas, copiii au posibilitatea sa o decoreze dupa bunul plac. Setul contine un ceas cu fundal vacuta, acuarele si pensule. Jocul poate fi achizitionat online, la pretul de 30 lei.

Casuta pentru copii

Dispui de spatiu si vrei sa ii faci copilului tau o surpriza de proportii? Atunci "vorbeste" cu Iepurasul si roaga-l sa ii daruiasca o casuta pentru copii. Aceasta va deveni locul lui special de joaca, unde isi poate invita prietenii.

Pe timp de vara, casuta il va tine la adapost de caldura si ii va permite sa se joace cat e ziua de lunga. Iarna, aceasta nu are de ce sa isi piarda functionalitatea, atata timp cat este intretinuta.

Preturile casutelor variaza in functie de marime si model si pornesc de la aproximativ 500 lei. Poti opta pentru o casuta simpla sau cu diferite accesorii (leagane, tobogan). De asemenea, ai posibilitatea de a achizitiona o casuta in forma de castel, trenulet sau benzinarie. Iata cateva modele:

 Laptop pentru copii

Daca vrei sa il inveti pe copilul tau sa foloseasca un calculator, dar in acelasi timp iti doresti ceva distractiv si educativ, atunci opteaza pentru un laptop special conceput pentru copii. Modelele de laptopuri pentru copii existente pe piata se adapteaza perfect oricarei varste. Acestea au un design atractiv si functii haioase, menite sa dezvolte aptitudini si sa introduca sau sa consolideze cunostinte.

Astfel, copiii pot invata animalele, cifrele, literele, formele si culorile prin simple apasari de buton. Imaginile, insotite de sunete, fac invatarea mult mai placuta. In functie de modelul pe care il alegi, laptopul poate avea functii suplimentare: exista laptopuri care au incluse cantece sau cu ajutorul carora copii pot invata chiar doua limbi straine. Preturile pornesc de la aproximativ 150 lei. Iata cateva modele.


Jucarie 3 in 1

Majoritatea copiilor se indragostesc de un anumit animalut din plus sau papusa si nu vor sa il mai dea jos din mana. Cu ajutorul jucariilor 3 in 1, nu va trebui sa il mai desparti pe copil de jucaria lui. De ce? Pentru ca jucariile 3 in 1 isi pot modifica forma in functie de orice moment al zilei.

Burtica animalului de plus ascunde arici care ii permit copilului sa transforme plusul din jucarie, in perna sau patura. Functionalitatea, aspectul si calitatea i-au adus acestei jucarii numeroase premii internationale. Materialul este placut la atingere, moale, iar jucaria poate fi impaturita la loc in trei pasi simpli.

Poti opta pentru girafa Jafaru, hipopotamul Hada, maimuta Mashaka si multe alte animalute. Aceste jucarii se achizitioneaza online, pentru aproximativ 130 lei. Gasesti aici cateva modele.


Kituri pentru copii

Daca micutul tau este foarte creativ sau daca pur si simplu vrei sa ii stimulezi imaginatia, atunci ii poti darui unul dintre kiturile distractive special concepute pentru acestia. Pe langa faptul ca il implici pe copilul tau intr-o activitate artistica, cel mic va invata sa isi concentreze atentia asupra lucrurilor pe care le face, isi va dezvolta indemanarea si aptitudinile practice.

Poti alege kitul de confectionare de lumanari parfumate, sapunuri colorate, betisoare aromate sau "bombe" pentru baie. De asemenea, pentru copiii fascinati de desene animate exista un set de realizare a filmuletelor animate. Preturie pornesc de la aproximativ 35 lei. Iata cateva modele:


Set de tatuaje temporare

Distreaza-te alaturi de cei mici cu ajutorul tatuajelor temporare. Special concepute pentru pielea sensibila a copiilor, micutii se vor declara fani adevarati al acestui kit. Setul contine trei carioci de pictat pe corp, 9 sabloane cu modele si un stilou electronic Tat2 cu suport.

Copilul tau poate folosi modelele incluse in pachet sau pur si simplu poate inventa modele noi. Cerneala este speciala, non-toxica si se spala cu apa. Pachetul se comanda online, la pretul de aproximativ 40 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului