Activitati pentru copii

#vacanta de vara # tabara anglia #tabere internationale #tabere copii #tabere mirunette

Beneficiile taberelor internationale pentru copii

Vacantele de vara in Marea Britanie reprezinta combinatia ideala intre distractie, relaxare si o oportunitate de comunicare in engleza si de imbunatatire a vocabularului cu expresii specifice limbii engleze.

Intr-o tabara de vara de 2 saptamani in Anglia niciun copil nu are timp sa se plictiseasca, intrucat fiecare program de tabara in strainatate este intens, divers si pe interesul copiilor de orice varsta (7 – 18 ani)!

Important de stiut: dragi parinti, o tabara in Marea Britanie este nu doar utila copiilor, dar in ultimii ani a devenit o tendinta ca toti copiii ce isi doresc o dezvoltare personala aparte si o crestere a increderii in propriile forte sa participe cu placere an de an in tabere de limbi straine, desfasurate in context international. Este o “moda” absolut incredibila, iar copiii si tinerii pur si simplu o adora!
 

Tabere in Marea Britanie. Despre locatii si cazare
 

Locatiile taberelor din Anglia sunt foarte diverse. Oferta de tabere de grup pentru copii a companiei Mirunette International Education mizeaza pe locatii bine alese verificate si vizitate de consilieri educationali specializati: Oxford, Cambridge, Londra, Bristol, Edinburgh, Canterbury, Ascot, Dover si multe altele. Asadar, locatiile sunt dintre cele mai diverse: unele sunt in zone metropolitane, altele in orasele mici, in mijlocul naturii.

Cazarea pe timpul taberelor se face in campusurile unora dintre cele mai bune scoli si universitati din Marea Britanie! Este important de stiut ca echipa de supervizori britanici se ocupa indeaproape de siguranta copiilor dumneavoastra!
 

Programe si cursuri pentru imbunatatirea / perfectionarea limbii engleze in taberele internationale pentru copii
 

A studia in Anglia la o scoala sau o universitate inseamna sa stii cum sa apreciezi toate beneficiile unui sistem de invatamant de cea mai inalta calitate, iar aceasta aptitudine copiii o pot dobandi chiar in timpul unei tabere internationale: interactioneaza cu copii din alte tari, dar si cu staff-ul local, au oportunitatea de a simti engleza pana la cel mai fin si profund inteles al cuvintelor, devin responsabili si – foarte important – isi pot forma o opinie obiectiva asupra viitorilor ani de studiu in strainatate.

Cursurile de engleza sunt total diferite fata de cele standard din Romania; astfel, in Anglia, acestea sunt interactive si bazate pe comunicare si creare de situatii, astfel incat copiii sa retina cat mai natural cuvinte, expresii, idei.

Programe de dezvoltare personala (precum desen, dansuri, abordarea instrumentelor muzicale, dar si o multitudine de sporturi) intaresc increderea copiilor in dobandirea cunostintelor de limba engleza si in acelasi timp ii relaxeaza, ii distreaza si ii fac sa socializeze cat mai frumos posibil!


 

O tabara de 2 saptamani in Anglia – excursii, divertisment si buna dispozitie!
 

Karaoke si disco, jocuri de echipa, activitati care te fac sa iti doresti sa fii competitiv, sa fii cel mai bun, excursii in puncte turistice deosebite in Marea Britanie, toate acestea si multe altele sunt elemente care definesc complexitatea beneficiilor unei tabere internationale in strainatate. Click aici pentru a vedea oferta taberelor de grup. 

Alegeti pentru copiii dumneavoastra cea mai buna optiune pentru petrecerea vacantei de vara! Consilierii educationali Mirunette va vor ajuta sa alegeti tabara potrivita pentru copiii dvs!
 

Contact Mirunette International Education

Str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, ap. 3, sector 3, 030715, Bucuresti

Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03

E-mail: office@mirunette.ro; Web: www.mirunette.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau