Cresterea copilului

# crema de protectie #bebelusi #iritatii de scutec #sudocrem

Bebelusii apreciaza crema de calitate Sudocrem

Draga parinte, tu stii ca pielea bebelusului e moale, catifelata, dar si foarte sensibila si predispusa iritatiilor. In acelasi timp stii ca prevenirea e cea mai buna solutie pentru a pastra pielea mereu curata si hidratata. In urma studiilor facute, se pare ca Sudocrem e crema tot mai mult folosita de parinti in protectia funduletului bebelusului. Asta nu poate decat sa ne bucure, pentru ca exact acesta este scopul ei, sa te ajute sa oferi afectiune, sa protejezi, sa iubesti intelept.

Dar vrem sa ne asiguram ca stii de ce e Sudocrem atat de benefica pentru bebelusul tau. Este un produs unic, care contine ingrediente active ce asigura protectia complexa a pielii, ajutandu-te in demersul tau de prevenire a iritatiilor de scutec la bebelus. Contine oxid de zinc, compus care determina contractia tesuturilor, reducand pierderea fluidelor in procesul de regenerare.

Alcoolul benzilic continut inhiba dezvoltarea bacteriilor, eliminand senzatia neplacuta de arsuri. Nu contine parabeni, formeaza un strat protector, calmeaza si catifeleaza, iar daca o utilizezi inainte de schimbarea scutectului nu protejezi doar pielea sugarului, ci iti usurezi viata de zi cu zi, fara a constientiza macar acest lucru. Astfel, micutul tau se poate juca, invata, poate privi si poate dormi mai bine. Exact de asta au nevoie mamele: o crema de incredere impotriva iritatiilor provocate de scutece, pe care sa se poata baza in fiecare zi.

Crema Sudocrem e aplicabila:

  •  pe suprafata pielii aspre
  •  pentru arsurile si degeraturile usoare
  •  pentru calmarea simptomelor cauzate de iritatii de scutec
  •  pentru protejarea zilnica a pielii acoperite de scutece impotriva substantelor iritante din urina si fecale
  •  pentru pielea decubita.

Sudocrem nu e un produs nou, el face minuni de 80 de ani in multe tari ca Marea Britanie, Irlanda, Germania, Ungaria sau Cehia. si sa-ti mai spunem ceva: in 2013, Sudocrem a fost multipla castigatoare a Premiului de Aur pentru Mame si Sugari si lider de piata in mai multe tari. Crema a inregistrat rapid un succes major pe piata din Ungaria, asta ne face mandrii, pentru ca satisfactia copiilor mici si a familiilor este cea mai importanta pentru noi. Reactiile pozitive pe care le-am primit din industrie ne consolideaza convingerea ca suntem pe drumul cel bun. Misiunea noastra ramane: „Iubeste intelept!”.

Pentru ca bebelusii apreciaza o crema de calitate!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare