Cresterea copilului

#babyexpo #cadouri #craciun #copii #cadouri copii #gravide

Achizitioneaza cadourile de Craciun de la Baby Expo

Weekeendul care urmeaza, ai ocazia sa mergi la evenimentul BABY EXPO si sa incepi cumparaturile pentru Craciun. Editia de iarna a salonului Baby Expo se va desfasura intre 26 si 28 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar parintii care vor sa fie pregatiti din timp, pot achizitiona cadouri minunate pentru micutii lor.


La eveniment vei putea gasi hainute cu tematica de Craciun (costumase de Mos Craciun si Craciunite, elfi, spiridusi etc), colectii noi de pantofiori si cizmulite  Beaba, papusi ecologice si pachete speciale pentru cadourile de Craciun.


Concursuri si premii


Pe langa toate aceste lucruri minunate, la eveniment se vor putea distra atat parintii, cat si copiii de toate varstele. Baby Expo si partenerii sai va invita la consursuri de dans, gimnastica, mers de-a busilea si altele si promit ca toti participantii vor fi premiati.


Copiii nazdravani se vor bucura de un loc de joaca Chicco cu tobogane, casute si balansoare, iar pofticiosii vor fi invitati la restaurantul  Ursuletul Albastru pentru a savura preparate delicioase de la Nestle.


Totodata, copiii vor fi foarte entuziasmati de prezenta unor personaje de poveste cum ar fi zane, printese, pirati sau clovni si magicieni. Micutii se vor bucura de face-painting, baloane modelate, activitati istete si premii oferite de Chicco la tombola baby Expo.


Sfaturi si cadouri pentru gravide


Baby expo nu a uitat de viitoarele mamici si le va intampina pe acestea cu sfaturi si cadouri, dar si cu sansa de a participa la Marea Tombola a gravidelor. In plus, la Baby Expo vei putea descoperi ultimele tendinte in  materie de moda pentru gravide, idei pentru celebrarea nasterii, dar si solutii pentru recoltarea de celule stem.


Asadar, parintii si copiii sunt asteptati incepand de vineri, 26 noiembrie pana duminica, 28 noiembrie, la evenimentul Baby Expo de la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Pe baza biletului de intrare se participa la Super tombola cu premii Chicco !
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare