Cresterea copilului

#film #odeon #lansare #parinti vs bunici

Acasa.ro si Odeon isi fac de cap la lansarea oficiala a filmului Parinti vs Bunici

ADVERTORIAL

Evenimentul de lansare a comediei Parinti vs Bunici va avea loc joi, 20 decembrie, la cinematograful Movieplex din Plaza Romania.

Site-ul Acasa.ro este partener principal al evenimentului si le ofera useri-lor posibilitatea de a castiga invitatii la aceasta vizionare speciala si de a vedea comedia Parinti vs Bunici in avanpremiera.

Acasa.ro a dezvoltat o pagina speciala de concurs pe domeniul www.acasa.ro/parinti_vs_bunici in care oricine poate sa se inscrie in perioada 10 – 19 decembrie pentru a intra in cursa pentru castigarea unei invitatii.

Invitatii sunt asteptati sa se pozeze la panoul special amenajat, si sa petreaca o seara relaxanta urmarind conflictul intre generatii intr-o comedie veritabila.

In filmul 20th Century Fox, Parinti vs Bunici, legendele filmelor de comedie, Billy Crystal si Bette Midler, ii joaca pe Artie si Diane Decker, doi bunici care sunt chemati de fiica lor (Marisa Tomei) sa aiba grija pentru cateva zile de cei trei nepoti.

Cand metodele lor de crestere a copiilor, care sunt de moda veche, intra in contradictie cu metodele noi aplicate de parinti si cu programul super controlat al copiilor, intreaga ordine din casa scapa de sub control, iar Artie si Diane se vad nevoiti sa puna in practica unele tactici neasteptate, inclusiv un nou stil de educatie pentru ei insisi, pentru a putea sa ii invete pe nepoti cum sa se poarte, de fapt, ca niste copii normali.

Comedia Parinti vs Bunici este distribuita in Romania de Odeon si va fi lansat pe data de 4 ianuarie 2013 in toate cinematografele.
 

Despre Odeon Cineplex

Odeon Cineplex este o companie prezenta pe piata cinematografica din Romania avand trei linii de business: ditributie de filme in cinematograf, licentiata 20th Century Fox, distributie de filme pe suport Blue Ray si DVD, licentiata a studio-urilor 20th Century Fox, MGM, Paramount si Universal si exploatare a filmelor din Romania, prin cinematograf-ul sau de tip multiplex, Odeon, din Polus Center, Cluj – Napoca.
 

Despre Acasa.ro

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati. Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 21 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului