Cresterea copilului

#Black Friday romania #reduceri Black Friday #jucarii-online.eu #jucarii #black friday #jucarii copii

A inceput Black Friday la jucarii-online.eu

A inceput Black Friday la jucarii-online.eu

ADVERTORIAL

Astazi s-a dat startul la reduceri ! Black Friday sau Vinerea Neagra - concept nascut la americani- este adoptat anul acesta si de magazinul local de jucarii pentru copii jucarii-online.eu Astazi cine se grabeste poate achizitiona la preturi superdiscountate cam toate categoriile de jucarii: masinute electrice, masinute cu pedale, bucatarii pentru fetite, masuta infrumusetare, Jocuri Lego, jocuri educative de la Leap Frog, piese de mobilier cum ar fi patuturi cu printese si cu personaje din filmul Cars, elicoptere cu radiocomanda, masinute radiocomandate, carturi, carucioare curatenie, telefoane mobile jucarie, centre de joaca cu tobogane, tablite magnetice, corturi joaca cu personaje, vehicule fara pedale, balansoare, triciclete, truse artist, circuite cu garaje si parcari etc.

Anul trecut de Black Friday magazinul jucarii-online.eu a avut peste 12000 vizitatori si o rata de conversie de 12%. Anul acesta sunt asteptati cam cu 30% mai multi vizitatori conform declaratiilor Irinei Ionita, General Manager Fun N Fantasy SRL.

Conceptul de Black Friday este numele dat zilei urmatoare a zilei Recunostintei si marcheaza inceputul cumparaturilor pentru Craciun. Numele a aparut initial in Philadelphia si descria traficul extrem de aglomerat al acestei zile. Termenul a inceput sa fie folosit in 1961 – folosirea lui extensiva in afara Philadelphiei incepand cu anul 1975.

Spor la cumparaturi!


  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele