Cresterea copilului

#ziua copilului #1 iunie #activitati copii

7 evenimente la care sa-ti duci copilul de 1 Iunie

Ziua de 1 Iunie este o zi dedicata in totalitate copilului, deci o ocazie buna sa iti ferchezuiesti micutul si sa il scoti din casa pentru a profita de evenimentele care se organizeaza in cinstea lui, in fiecare oras din tara. Bucura-ti copilul si distreaza-l copios la teatru, targuri speciale si ateliere creative care pun in centrul atentiei copilul si distractia. Iata 7 evenimente interesante la care sa il duci de Ziua Copilului!


1. Muzeul Copilariei - Bucuresti


Muzeul National al Taranului Roman se pregateste intens sa ii sarbatoreasca pe copilasi de ziua lor si ii invita, intre 1 si 3 Iunie, la o expozitie spectaculoasa, numita "Lumea mica celui mic".

Evenimentul ofera sansa copilului sa cunoasca istoria, magia copilariei si universul "celui mic", cu ajutorul a cateva exponate speciale, care-i vor suscita interesul si atentia.

Intrarea este libera.


2. Targ Kinderland - Cluj


Intre 1 si 4 Iunie, toti copiii sunt asteptati la cel mai vesel si interesant targ de copii din Cluj - Kinderland (Galeria Real).

Este un eveniment dedicat atat copiilor, cat si parintilor si bunicilor, si este locatia perfecta din care sa ii iei prichindelului cel mai frumos cadou de Ziua Copilului.


3. Kidex - Bucuresti


Cea mai noua editie a targului pentru copii KIDEX isi deschide portile la Romexpo inca de pe 31 Mai si declara deschisa distractia pana pe 3 iunie, interval in care copiii sunt asteptati sa celebreze Ziua Copilului intr-o nota vesela.

Organizatorii pregatesc concursuri cu premii interesante, momente de balet, recitaluri, scenete de teatru, spectacole cu si despre copii, clovni sau personaje de poveste inedite. KIDEX inseamna o atmosfera vesela si colorata in care copiii au intotdeauna ultimul cuvant de spus.


4. Concert Cleopatra Stratan


Daca micutului tau ii place muzica, are ocazia sa petreaca ziua de 1 Iunie intr-o atmosfera vesela si calda, pe ritmuri de dans, alaturi de Cleopatra Stratan, fetita care a facut senzatie in muzica dupa lansarea piesei "Ghita".

Micuta artista isi lanseaza un nou album, intitulat "Melodii pentru copii", si ii invita pe toti copiii sa petreaca alaturi de ea la Sala Palatului din Bucuresti. Preturile biletelor variaza intre 30 si 120 de lei.

 

5. Teatrul Ion Creanga - Bucuresti


In perioada 31 mai- 3 iunie, toti copiii sunt asteptati sa intre pe portile Teatrului Ion Creanga din Bucuresti, nu doar pentru spectacole, dar si pentru o serie de evenimente speciale menite sa distreze si sarbatoreasca lumea copiilor.

 

6. Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" - Bucuresti

 

Teatrul de Opereta din Bucuresti pregateste cu multa migala, rabdare si entuziasm atelierele "Creste prin Arta", care fac parte din evenimentul Cismigiul Copiilor.

Astfel, pe data de 2 Iunie, toti copiii sunt invitati sa participe la doua ateliere speciale de creativitate, presarete din plin cu jocuri interactive, concursuri muzicale si actorie, dar si pictura si origami.

Evenimentul organizat de Teatrul de Opereta are loc pe Insula Bucuriei din parcul Cismigiu.


7. Concurs de navomodele pentru copii - Sibiu


Daca ai un copil cu varsta intre 12 si 18 ani, atunci nu sta pe ganduri. Mergi cu el si inscrie-l la concursul de navomodele organzat de Asociatia Sportiva "Vointa" si Palatul Copiilor din Sibiu.

Concursul are loc in zilele de 1 si 2 Iunie, la Muzeul Civilizatiei Populare "Astra", si consta intr-o competitie intre navomodele pilotate cu radio-comanda.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului