Cresterea copilului

#julia roberts #vedete gemeni #FIV #sarah jessica parker #jennifer lopez #lisa marie presley

5 vedete de la Hollywood care au nascut gemeni

Poarta gena specifica nasterii multiple sau au nascut cu ajutorul fertilizarii in vitro? Desi intrebarea aceasta a fost pe buzele tuturor la aflarea vestii, iar speculatiile nu au intarziat sa apara, din ce in ce mai multe vedete de la Hollywood isi intregesc familiile dand nastere unor gemeni.

Fie ca sunt la prima sarcina ori au deja un copil, mamicile din Cetatea Filmului au pus in asteptare cariera si s-au dedicat cresterii noilor membri ai familiei. Iata cinci vedete de la Hollywood care au nascut gemeni.

1 Julia Roberts

Una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, Julia Roberts a devenit mamica gemenilor Hazel Patricia si Phinnaeus "Finn" Walter in 2004, la doi ani dupa ce s-a casatorit cu Daniel Moder, un cameraman de care s-a indragostit pe cand filma "The Mexican". Cuplul mai are un baietel pe nume Henry, nascut in 2007.

2 Jennifer Lopez

In februarie 2008, J.Lo a dat nastere gemenilor Emma si Max intr-un spital din New York. Desi s-a confruntat cu probleme de infertilitate, cantareata a reusit sa-i faca lui Marc Anthony, sotul ei la acea vreme, cel mai frumos cadou. Cuplul a decis sa vanda primele poze cu micutii unei reviste glamour pentru pretul exorbitant de 6 milioane de dolari.

3 Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker s-a folosit de o mama surogat pentru a-i aduce pe lume cele doua fetite gemene, Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge Broderick, in iunie 2009. Sarah si sotul ei, actorul Matthew Broderick, mai au un baietel in varsta de 10 ani.


4 Lisa Marie-Presley

Fiica "Regelui" s-a confruntat cu numeroase probleme legate de infertilitate inainte sa dea nastere gemenelor Finley Aaron Love si Harper Vivienne Ann. Tatal este producatorul muzical Michael Lockwood, cu care Lisa este casatorita din 2006.

5 Marcia Cross

Desi multe vedete au facut tot posibilul sa nu se afle ca au urmat tratamente de fertilitate, frumoasa Marcia Cross a fost deschisa si si-a asumat faptul ca a apelat la fertilizarea in vitro (FIV) pentru a putea ramane insarcina. In februarie 2007, ea le-a adus pe lume pe gemenele Eden si Savannah.




SUrsa foto: examiner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare