Cresterea copilului

# colonhelp.ro #detoxifiere #copii

Si copiii au nevoie de detoxifiere

Stiai ca produsele pentru copii, desi sunt care mai de care mai apetisante, nu sunt neaparat sanatoase? Prea dulci, prea sarate, prea condimentate, pline de aditivi si de calorii – astfel putem caracteriza in cateva cuvinte produsele pentru copii. Toate acestea nu fac decat sa ii obisnuiasca pe copii cu gusturile puternice si artificiale si sa le puna sanatatea in pericol.


Ca urmare a alimentatiei nesanatoase, tot mai multi copii sufera de hiperactivitate si deficit de atentie , alergii si probleme de tranzit intestinal. Colesterolul marit, diabetul de tip 2, obezitatea, afectiuni pana de curand caracteristice oamenilor mari, apar mai nou la copiii cu varste din ce in ce mai fragede. Mai mult, Romania este pe locul al treilea in Europa in clasamentul obezitatii, numarul copiilor obezi dublandu-se in ultimii ani. Iata de ce este important sa-ti obisnuiesti micutul cu o alimentatie sanatoasa.


ColonHelp are un fratior: ColonHelp Junior!


Pana nu demult se spunea ca micutii nu au nevoie de detoxifiere! Daca ne gandim ca cei mai multi dintre ei mananca aceeasi hrana ca adultii, adica alimente pline de chimicale si aditivi, si iau multe medicamente, atunci detoxifierea este o necesitate si la varste mici. In intampinarea parintilor care stiu ca micutii lor au nevoie de ce-i mai bun pentru a creste sanatosi vine Zenyth Pharmaceuticals, care a creat ColonHelp Junior, vitaminizant si detoxifiant 100% natural, gandit special pentru cei mici.


Vrei ca micutul tau sa creasca sanatos si sa fie mereu plin de energie? Invata-l sa faca diferenta intre alimentele sanatoase si cele care nu-i fac bine. Alege pentru el ColonHelp Junior, supliment alimentar pentru copii cu 50% fibre si 50% fructe! Imbunatateste digestia si regleaza tranzitul, ajutand la eliminarea toxinelor, si in plus asigura o cantitate mare de vitamine naturale, fiind un tonic excelent al organismului. Administrat in combinatie cu iaurt, ca parte a unui mic dejun sanatos, ColonHelp Junior intareste imunitatea, combate infectiile intestinale si urinare si previne obezitatea. Copilul tau il va indragi imediat, deoarece are gust placut de fructe.


Sanatate pentru intreaga familie!


ColonHelp Junior este bun pentru copii, dar si pentru mamici, tatici, bunici! Este primul detoxifiant pentru femeile insarcinate si de cele care alapteaza ce poate fi consumat in siguranta de catre acestea. De asemenea, poate fi folosit in cure de detoxifiere si vitaminizare de catre adulti, persoane in convalescenta sau cele sensibile la gustul condimentelor din ColonHelp clasic.
Comanda acum ColonHelp Junior, cel mai sanatos cadou pentru tine si juniorul tau!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare