Cresterea copilului

#zilele dinozaurilor #dinozauri #cautabona.ro

Castiga 3 invitatii pentru tine si familia ta la Zilele Dinozaurilor!

Zvonurile circula repede si cu siguranta cei mici au aflat deja ca dinozaurii au invadat Bucurestiul. Nu va fie teama, nu va veti intalni cu ei pe strada, dar ii veti putea vedea in marime naturala la expozitia „ Dino - Zilele Dinozaurilor ” de la Romexpo. Expozitia va fi deschisa pana pe data de 25 aprilie.
 
Pentru ca micutul tau sa profite la maxim de aceasta experienta, la finalul turului va puteti opri in zona special amenajata pentru copii, unde se pot calari dinozauri speciali si unde se pot realiza jocuri interactive cu dinozauri. Afla mai multe despre Zilele Dinozaurilor aici!

Si tu poti descoperi aceasta lumea fascinanta, participand la concursul organizat de cautabona.ro.


Castiga o invitatie pentru 3 persoane la expozitia „Dino-Zilele Dinozaurilor”

In perioada 29 martie - 11 aprilie Cautabona.ro te invita la concurs. Daca esti mamica sau tatic cu blog, ai posibilitatea de a merge impreuna cu copilul tau la expozitia Dino – Zilele Dinozaurilor.

Scrie pe blogul tau ‘Ce iti place si ce nu iti place la CautaBona.ro’  si care sunt sugestiile tale de imbunatatire. In postul tau trebuie sa fie inclus un link catre aceasta postare   pentru ca noi sa te putem gasi.


Cele mai interesante 6 postari vor fi premiate pe 12 aprilie cu cate 3 invitatii la expozitia „Dino-Zilele Dinozaurilor”.

Cautabona.ro este un serviciu online cu ajutorul caruia parintii pot naviga printre numeroase profile de bone inscrise in site , alegand si contactand fara intermediari bona potrivita. Site-ul vine astfel in ajutorul parintilor ocupati, oferind o solutie simpla si rapida pentru recruta persoana potrivita pentru jobul de ingrijire copil .

Daca iti place serviciul CautaBona.ro, ‘Ia-ma la tine pe blog‘… ai la dispozitie un widget… numai bun de pus pe blogul tau!



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului