Cresterea copilului

#cadouri femei #cadouri 8 martie # cadouri ziua femeii

Cadouri facute de copii mamelor de 8 Martie

Ziua de 8 Martie este cea care celebreaza nu doar femeia, ci si mamele. Atentia copiilor este indreptata spre alegerea celor mai frumoase amintiri si cadouri pe care le pot face pentru mame, cele mai frumoase, dragi si iubite fiinte din viata lor. Iata cateva idei de daruri pentru Ziua Mamei , care-i pot fi soptite subtil copilului pentru a fi puse in practica pana maine!
 

Buchetele personalizate de flori


Orice mamica ar fi impresionata si s-ar topi de emotie daca prichindelul ei ar veni chiar si o singura floricica la ea. Dar daca cel mic isi pune la lucru priceperea si imaginatia si creeaza un buchetel original, personalizat, mama va fi cu adevarat impresionata de gestul micutului ei.

Copilul poate colabora cu taticul si poate merge intr-o piata de unde sa cumpere floricelele preferate ale mamei sau cele de sezon. Este anotimpul lalelelor, zambilelor, ghioceilor si freziilor si este bine sa se profite de ele, cat inca mai sunt pe tarabe.

Dupa ce cumpara mai multe tipuri de flori, copilul poate face o vaza personalizata, pictand una din casa sau le poate lega si aranja cu hartie decorativa.
 

Felicitari facute manual


Poate ca este simplu sa mergi de manuta cu copilul pana la librarie si sa il lasi sa aleaga o felicitare pentru mama, de ziua ei.

Insa mai frumos si original este ca acesta sa invete sa creeze felicitarea cu manutele lui. In felul acesta, are libertatea de a-si transpune dragostea pentru mamica in orice desen sau mesaj vrea sa scrie pe ea si sa i-l transmita, din suflet, acesteia.
 

Bomboane de ciocolata


Ciocolata este unul dintre cadourile de care orice mamica se indragosteste. Rasfatul dulce este foarte apreciat de femei.

Taticul il poate ajuta pe copil sa cumpere o cutie de bomboane de ciocolata, careia sa ii ataseze si o felicitare sau eticheta, pe care sa scrie un mesaj de suflet pentru cea mai draga persoana din viata lui.
 

Un martisor cu personalitate


Ziua femei i este in luna Martie, care este considerata luna martisoarelor. Nu doar de 1 Martie se dau martisoare . Toata luna pot fi daruite aceste simboluri ale primaverii.

Copilul tau poate crea manual o decoratiune pentru casa sau poate face un desen special pentru mami, il poate lega cu snur de martisor si il poate darui cu ocazia zilei de 8 Martie.
 

Accesorii / bijuterii create manual


Oricarui copil ii place sa isi vada mamica frumoasa si aranjata. Este imposibil sa nu fi observat cate coliere, bratari si ineluse porti mereu.

O sugestie draguta si potrivita pentru aceasta ocazie este ca micutul sa fie incurajat sa creeze singurel accesoriile de infrumusetare.

Sub indrumarea atenta a taticului sau altui membru al familiei si dotat cu toate ustensilele necesare (lipici, ata, margelute, pietricele semipretioase etc.), copilul poate crea unele dintre cele mai colorate bratari sau coliere pentru a-si infrumuseta mama.
 

Pachetel special de dragoste: poezie, imbratisare , pupic dulce si urare din dragoste


Aceasta idee il ajuta pe copil sa invete ca darurile nu trebuie sa fie intotdeauna materializate in obiecte sau alte lucruri. Cadourile pot fi facute si sub forma de gesturi, asa cum este recitarea unei poezii sau o imbratisare calduroasa.

Asadar, micutul poate invata o poezioara speciala, care sa aiba ca tema mama, pe care sa i-o recite de 8 Martie. Poezia poate fi finalizata cu o imbratisare calduroasa, un pupic dulce si o urare care, cu siguranta o va coplesi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare