Cresterea copilului

#haine botez #organizare botez #lumanari botez #trusou botez #botez

Botezul in stil traditional - detaliile sunt cele care confera autenticitate

Ritualul botezului este una dintre cele mai respectate datini crestine, iar obiceiurile inradacinate in traditia romanilor sunt extrem de frumoase si inventive. De la trusoul bebelusului si pana la lumanari, simbolistica fiecarui obiect folosit in respectarea acestui ritual este deosebita.

Iar atunci cand poti avea parte de acest arsenal de lucruri traditionale intr-un timp foarte scurt, placerea de a organiza un botez devine si mai mare. Calitatea produselor realizate de Atelierele Cris este incontestabila, iar aspectul lor autentic si accesibilitatea sunt motive in plus pentru care sa le alegi pentru un botez traditional.

Ce avantaje ai daca alegi Atelierele Cris pentru un botez traditional

In primul rand, aici vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie, de la trusoul bebelusului, la lumanarile pentru botez sau cosurile si paturile pentru micutul proaspat crestinat. In cazul in care decizi sa apelezi la Atelierele Cris pentru furnizarea acestor produse, vei intra in posesia lor in cel mai scurt timp si vei fi scutit/a in totalitate de alergatura pe care o presupun cumparaturile clasice din magazine.

Inca un avantaj este faptul ca poti personaliza gama de obiecte pe care le achizitionezi in acest scop cu elementele decorative traditionale care iti plac cel mai mult. Fiecare produs realizat este unicat, tocmai pentru ca se lucreaza doar la comanda. Costurile produselor sunt similare celor practicate de magazinele obisnuite, insa calitatea si unicitatea lor le transforma in cele mai bune alegeri pentru un botez traditional. In plus, in cazul in care achizitionezi un set complet cu trusou, haine, lumanari, cosulet si hainute, vei beneficia si de o reducere.

Simbolistica botezului in stil traditional

Un botez in stil traditional reprezinta, pentru oricine, intoarcerea la origini. Autenticitatea si originalitatea produselor realizate in Atelierele Cris sunt date, in primul rand, de multitudinea modelelor de broderii pe care le pun la dispozitia clientilor. Fiecare dintre acestea au o simbolistica proprie, astfel ca simbolul soareli reprezinta insasi esenta vietii, lumina si caldura, pe cand cel al frunzelor verzi sugereaza prospetime si prosperitate, iar semnificatia motivelor religioase variaza de la ciclicitatea vietii la alegerea caii celei drepte in viata. In calitate de client, nu trebuie decat sa decizi care este simbolistica potrivita pentru un botez traditional autentic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului