Cresterea copilului

# ilbah # ateliere ilbah #ateliere copii #cursuri copii

Atelierele ILBAH lanseaza cursurile si atelierele la puterea Junior, pentru copiii care vor sa invete altfel!

Atelierele ILBAH lanseaza cursurile pentru juniori, care se adreseaza copiilor dornici sa invete prin joaca si in special parintilor care apreciaza metodele de invatare moderne, bazate pe interactivitate si joc. Cursurile si atelierele pentru copii vor contribui la educatia de calitate si ii va ajuta pe copii sa isi dezvolte creativitatea, gandirea libera, critica, alaturi de lucrul in echipa.

"Aceasta primavara reprezinta pentru noi ocazia de a materializa toate ideile care au fost pastrate in timp doar la nivel de concept. Si pentru ca noi credem in educatie si perfectionare continua, chiar neconventionala prin abordarea pe care o adoptam in cadrul cursurilor noastre, am decis sa dam curs surprizelor din aceasta primavara cu lansarea cursurilor Atelierele ILBAH Junior!", ne spune Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH.

Care este conceptul Atelierele ILBAH Junior?

Abordarea este simpla, dar extrem de eficienta pentru dezvoltarea copilului: prin activitatea de la cursuri si ateliere, nu se incearca orientarea copilul inspre un anumit stil, ci se doreste ca tematicile de la curs sa se plieze pe stilul lui de lucru si de invatare. In acest sens, scopul nu este de a-i schimba pe copii, ci de a le oferi o noua metoda prin care sa poata invata fara sa simta acest lucru, complet diferita de cea cu care au fost obisnuiti la scoala.

Metodele folosite ii vor ajuta pe copii sa se dezvolte, sa asimileze usor informatiile si sa imbine utilul cu placutul. Cursurile se vor organiza pe diverse categorii de varsta, iar copiii vor invata prin jocuri de rol, simulari, lucru in echipa, prezentari, explorare, experiment si chiar si invatara reciproca.

Ce fel de cursuri va putea urma copilul tau?

Cursurile se axeaza pe domeniile de design interior, vestimentar, floral, limbi straine, arhitectura si educatie financiara, iar atelierele vizeaza sfera de design, pictura, arts&crafts, decoperim lumea si ne dezvoltam impreuna.

Cursurile sunt se vor desfasura conform unei programe si dureaza doua luni, cu cate o sedinta pe saptamana, iar atelierele se vor desfasura zilnic, in fiecare zi pe un alt domeniu, fiind ocazia perfecta pentru a invata intr-un mediu destins si relaxant.

De ce sunt cursurile Atelierele ILBAH Junior diferite?

"Stim ca fiecare copil este unic, se raporteaza la un orizont diferit si are un anumit stil de invatare, constrangerile nefiind o metoda eficienta. Ne dorim ca juniorii de la cursurile noastre sa aiba parte de incurajarea individuala de care au nevoie, de un mediu cald si placut si de sustinere continua din partea trainerilor. Atelierele si cursurile ILBAH Junior sunt solutia perfecta pentru parintii care urmeaza un curs la noi, indiferent de program, si care doresc sa valorifice acest timp si in favoarea copiilor sai!", ne spune Andreea Bahnean, fondator Atelierele ILBAH si Director Executiv.

Filozofia noastra: "Imbinam invatatul cu joaca si crestem impreuna!"

Afla totul despre cursurile si atelierele ILBAH Junior de pe site-ul oficial: ateliereleilbah-junior.ro/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului