Cresterea copilului

#carucioare copii #carucioare #modele carucioare #bebe-star.ro

(P) Fa-ti copilul sa se simta un Bebe Star in carucior

Siguranta si confortul unui bebelus sunt prioritare pentru orice parinte care doreste sa-si vada copilul fericit si sanatos. De aceea, alegerea unui carucior nu trebuie facuta nici in graba, nici pe ghicite. Magazinul online bebe-star.ro iti pune la dispozitie o gama variata de carucioare care indeplinesc functii multiple , sunt usor de manevrat si te scapa de griji atunci cand iesi cu cel mic in parc, la munte sau la mare.

In timp, alegerea inspirata a caruciorului perfect se va dovedi a fi o investitie inteligenta.

bebe-star.ro iti prezinta un model de carucior inovator si modern, in care bebelusul se va simti ca in patutul de acasa. Bugaboo Cameleon este un carucior modular, pe care il poti adapta in functie de nevoile copilului si ale tale.

Bugaboo Cameleon  are o proiectare unica 3-in-1, ce il face sa fie usor de adaptat pentru scaunele de masina. Caruciorul-minune dispune de scaun reversibil si landou, ceea ce ii confera micutului un confort optim chiar si atunci cand sta intins pe spate.

Scaunul in 3 pozitii se ajusteaza, pentru a se potrivi cu starea de spirit a copilului tau, iar butoanele "click and go" te ajuta sa manevrezi cu usurinta caruciorul.

Rotile pivotante mici din fata te ajuta sa inaintezi cu usurinta si sa manevrezi caruciorul Bugaboo Cameleon cu o singura mana. Rotile mari iti ofera confort si manevrabilitate pe drumurile accidentate sau pe pietris.

Suspensia reglabila asigura o calatorie lina pentru copii pana la 18 kilograme. Datorita functiei de pliere modulara, caruciorul poate fi depozitat chiar si in spatii mai inguste.

Caruciorul este disponibil in mai multe nuante: Deep Purple, Tangerine, DenimAll Black si Light Green.

Si pentru ca o mama grijulie are intotdeauna nevoie de cateva accesorii utile pentru calatoriile cu bebelusul ei, bebe-star.ro vine in ajutor cu Geanta Bugaboo Canvas Black, o gentuta de scutece minunata. Accesoriul este disponibil la pretul de 630 de lei.

Pentru zilele ploioase si racoroase, bebe-star.ro iti recomanda acoperitoarea de ploaie pentru carucior Bugaboo Bee+. Accesoriul poate fi achizitionat la pretul de 319 lei.

Bebe-star.ro este cel mai complet site cu modele de carucioare si accesorii pentru copii. Produsele prezentate se diferentiaza de altele prin faptul ca mizeaza pe confort si siguranta, dar pun pret si pe design-ul de ultima generatie al carucioarelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului