Relatii

#matrimoniale #dating online #dating #profil online #matrimoniale Romania

Vrei sa-ti gasesti Marea Iubire? Cum sa te folosesti la maximum de datingul online

Tot mai multe cupluri se formeaza cu ajutorul Internetului, astfel ca, daca iti doresti sa iti gasesti Marea Iubire, nu este deloc o greseala sa iti creezi un cont pe un site de dating online. Doar ca, odata ce ai facut acest pas important, este esential sa te folosesti la maximum de beneficiile pe care ti le ofera un astfel de site. Iata, asadar, ce ai de facut pentru ca experienta ta sa fie una de nota 10!

 

1. Fii cu adevarat deschis in fata noilor experiente

Nu putini sunt aceia care afirma ca isi doresc sa cunoasca pe cineva cu care sa puna bazele unei relatii pe termen lung, dar care se autosaboteaza – fie pentru ca le este teama, fie deoarece inca se mai gandesc la fosta iubire etc. In orice caz, daca te-ai decis sa iti creezi un cont pe un site de dating online, cum ar fi Sentimente.ro, si sa iti incerci norocul aici, de ce nu ai profita asa cum se cuvine de intreaga experienta? Daca scopul tau este acela de a-ti gasi Marea Iubire, asuma-ti-l ca atare, accepta noile experiente din toata inima (oriunde ar duce ele) si ia masurile necesare pentru a-ti asigura reusita.

2. Posteaza fotografii reprezentative

Incepe prin a-ti alege o fotografie reusita de profil – ideal una in care sa zambesti si sa fii cat mai ingrijit/a -, dupa care completeaza galeria foto cu alte imagini care dezvaluie cat mai multe fatete ale personalitatii tale. Cu cat investesti mai mult efort in selectarea celor mai adecvate poze, cu atat iti maresti sansele ca datingul online sa se dovedeasca o experienta prolifica pentru tine!

3. Fii creativ si original

Pentru ca toti aceia care iti descopera profilul online sa devina interesati sa te cunoasca mai bine, este important sa completezi cat mai multe dintre rubricile puse la dispozitie. Si nu oricum, ci cat mai creativ si original! Renunta la clisee si limbaj de lemn si arata-ti adevarata personalitate – astfel, in marea masa a celor care vor avea curiozitatea sa intre in vorba cu tine, vei gasi cu siguranta si oameni care ti se potrivesc cu adevarat si care corespund criteriilor tale.
 

Ca sa incerci datingul online, Sentimente.ro iti ofera 10 zile gratuite. Inscrie-te acum aici!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare