Cercetatorii de la Universitatea New York au reusit sa identifice perioadele din viata in care probabilitatea de a ne insela partenerul este foarte mare, scrie adevarul.ro

Astfel, din 8 milioane de barbati inregistrati ca membri ai unui site de dating, aproape 1 milion aveau varsta de 29, 39, 49 sau 59 de ani. De asemenea, barbatii aflati in cautarea unor relatii extraconjugale care aveau varstele amintite erau cu 18% mai multi decat membrii masculini de alte varste. Aceeasi situatie s-a verificat si in cazul femeilor, chiar daca numarul reprezentantelor sexului frumos a fost mai mic decat al barbatilor, se arata in Wall Street Journal.

In urma studiului, cercetatorii au tras concluzia ca oamenii implicati intr-o relatie sunt cel mai predispusi la infidelitate in anul in care schimba prefixul, deci intre 29 si 30 de ani, 39 si 40 de ani etc. De aceea, cercetatorii sunt de parere ca persoanele casatorite sau implicate in relatii de durata trebuie sa fie foarte atente la incheierea acestor cicluri de zece ani, luand in calcul tocmai faptul ca riscul de infidelitate creste semnificativ in aceste perioade.

Sursa foto: topcellphonetracking.com

  •   2015-02-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Gabriela Jianu

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Sfatul expertului

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala: Ce meserie ti se potriveste in functie de personalitatea ta

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii