Relatii

#trucuri fotografii #fotografie de profil #selfie #site dating

Trucuri de la experti ca sa arati bine in poze

Spuneam intr-un articol recent despre genurile de imagini pe care trebuie sa le folosesti. Si enumeram atunci, printre calitatile unei fotografii bune, faptul ca trebuie, pe de o parte sa fie o poza tip portret, iar pe de alta sa intrige, sa starneasca interes. Site-ul match.com citeaza mai multi experti care spun, din experienta lor, ce secrete au fotografiile care reusesc sa cucereasca dintr-o privire.

 

Fotograful celebritatilor: Asaza-te intr-o lumina magulitoare

„In semi-umbra, nu exista nici umbre puternice, dar nici multa lumina, iar lumina blanda este flatanta pentru chipul tau”, sustine Charlie Langella, fotograf cu experienta care lucreaza pentru Entertainment Weekly, Maxim si Rolling Stone.

Daca te preocupa ridurile sau petele de pe piele, atunci poti improviza un iluminator. „Asaza o foaie alba de hartie sub barbie pentru ca lumina sa fie directionata pe chipul tau. Astfel, sunt umplute liniile si ridurile, iar suprafata pielii este netezita”, mai spune Langella.

Pentru a da un farmec sporit imaginii, seteaza aparatul foto pe optiunea „cloudy”, care adauga putin rosu si galben imaginii, incalzind practic fata ta, mai sugereaza fotograful. Roaga persoana care te fotografiaza sa incline putin camera, cam la 10 grade, astfel incat sa pari mai inalt/a si mai subtire si sa obtii un efect de „uitat pe sub gene”.

Expertul in limbajul trupului: Deschide-ti palmele

„Intinte palmele spre camera pentru a lansa un mesaj de deschidere si receptivitate”, este sfatul lui Patti Wood, expert in dinamica limbajului corporal. Daca iti ascunzi mainile in buzunare sau la spate, mesajul pe care il transmiti este ca ai ceva de ascuns. Cel putin asa percep oamenii o astfel de ipostaza. „Barbatii sunt vanatori, insa ei nu vor sa porneasca dupa ceva care pare periculos sau inchis”, spune Wood.

Fa cateva mimici amuzante, apoi indreapta-te catre aparatul de fotografiat si zambeste. Acest mix de miscari va crea un zambet real, nu unul fals, rigid. „Un zambet adevarat este mult mai interesant”, adauga Patti Wood.

Afla aici mai multe trucuri de la editorul foto si expertul in dating.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului