Relatii

# relatii online #dating online #sentimente.ro

STUDIU Ne indragostim in fata calculatorului! Cate relatii incep online

Una din trei relatii incepe online, conform technologyreview.com. Iar aceste relatii care incep in mediul vritual se transforma in casnicii mult mai sanatoase decat cele in care partenerii si-au intalnit partenerii in grupul de prieteni, la job etc.

In primul rand, site-urile de matrimoniale reprezinta o solutie de extindere a cercului de prieteni, utilizatorii avand astfel posibilitatea sa comunice si sa cunoasca alte persoane cu aceleasi interese si pasiuni. In acest mediu persoanele care-si cauta sufletul pereche poti intalni exact tipul de partener pe care-l considera potrivit, apoi pot revedea toate persoanele care indeplinesc criteriile sale inainte de a decide daca il contacteaza sau nu. Mai mult, dating-ul online permite discutiile in orice moment al zilei, astfel incat conversatiile pot fi strecurate in programul de lucru incarcat.

„Femeia care-si cauta pe Internet sufletul pereche a avut intre doua si cinci relatii, care au durat peste un an si se simte increzatoare in ea insasi. Ea nu are retineri ca nu va fi placuta la o intalnire offline, chiar daca recunoaste ca singurul aspect asupra caruia are rezerve in a fi total sincera este varsta.

Barbatul aflat in cautarea sufletului pereche este ceva mai experimentat, dar, spre deosebire de sexul opus, acesta este destul de nesigur la prima intalnire, avand chiar mai multe emotii decat partenera sa, explica Flori Dragomir, vicepresedinte sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania.

Sansa la fericire

Relatiile care se infiripa pe Internet sunt din ce in ce mai trainice. De acest lucru s-a convins si Cristi, care marturiseste ca era sceptic cu privire la longevitatea lor.

„Ionela si cu mine ne-am cunoscut pe sentimente.ro, la recomandarea unui prieten. Nu am crezut in relatii stabilite pe internet, dar am ajuns sa am una.

Am intrat in vorba cu Ionela, fara sa-mi fac mari sperante, ea era satula de toti pretendentii cu intentii ascunse, asa ca am fost tratat la fel din prima (a ales modul acesta de abordare tocmai pentru a face selectia de la inceput ), eu am tratat cu indiferenta situatia si usor-usor am reusit amandoi sa avem o discutie normala. Am conversat pe net una-doua luni, timp in care ne-am cunoscut unul pe altul, dupa care ne-am intalnit si suntem si in momentul de fata impreuna, chiar locuim impreuna”.

“Mediul online este o alternativa, mai ales la o anumita varsta cand nu mai avem ocazii si oportunitati de a socializa si a ne cunoste live”, marturiseste Maria, care asa si-a intalnit cel de-al doilea sot, alaturi de care si-a intemeiat o noua familie, care le-a adus amandurora implinire. Povestea lor o puteti citi pe blog.sentimente.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare