Relatii

#prima intalnire #dating online #matrimoniale #matrimoniale Romania #cina romantica #site matrimoniale

Prima intalnire: ponturi pentru o cina romantica de nota 10

Prima intalnire poate marca debutul unei frumoase povesti de iubire sau, dimpotriva, poate inabusi din fasa orice posibilitate de a avea o relatie cu acela/aceea de care, pana mai ieri, erai cat se poate de interesat/a. Primul vostru rendez-vous va implica o cina eleganta? Iata cateva reguli pentru ca experienta sa fie una placuta, nu un adevarat dezastru!

 

Prima intalnire la restaurant: ce sa faci

1. Daca se intampla sa luati cina intr-un restaurant unde mancarea este departe de a fi grozava, incearca sa compensezi cu o conversatie placuta cu partenerul/a tau/ta. O discutie antrenanta va poate face pe amandoi sa uitati ca preparatele culinare sunt dezamagitoare!

2. Daca el/ea a ales restaurantul pentru prima voastra intalnire, gaseste o modalitate prin care sa ii complimentezi alegerea, chiar daca localul este un dezastru. Spune-i, de pilda, in disperare de cauza, ca iti plac servetelele, daca nu poti sa spui ceva dragut despre nimic altceva. Retine ca el/ea s-ar putea simti ofensat/a daca va remarca faptul ca tie nu iti place restaurantul pe care l-a ales…

3. Fii amabil/a si politicos/oasa cu personalul restaurantului. Putine lucruri sunt mai neplacute decat un partener care se poarta urat cu ospatarii!

Prima intalnire la restaurant: ce sa NU faci

1. Evita sa frunzaresti meniul minute in sir, lasandu-ti partenerul/a sa astepte in tacere ca tu sa te decizi. Daca esti ceva mai pretentios/oasa la mancare sau suferi de anumite alergii, consulta meniul online in prealabil si decide din timp ce anume vei comanda.

2. Sub nicio forma nu stramba din nas in fata alegerilor culinare ale partenerului/ei tau/tale. Chiar daca preparatul in cauza nu iti este pe plac, este extrem de nepoliticos sa faci remarce negative la adresa cuiva pe care abia il cunosti. De asemenea, ideal ar fi sa nu iti impui propriile conceptii despre alimentatie – chiar daca esti vegetarian/a, permite-i partenerului/ei sa se bucure de friptura sa in sange!

3. Nu consuma mai mult alcool decat este cazul. Un pahar de vin ar trebui sa fie suficient pentru a te ajuta sa te simti mai relaxat/a, fara a intrece masura.

Ai avut vreodata parte de experiente nefericite la prima ta intalnire?

Sursa foto: id.houseoflux.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii