Relatii

#sms #casatorie #intalnire #cerere in casatorie #cuplu

Poveste reala: I-a scris din greseala un mesaj unui tip cu 30 de ani mai tanar. Dupa trei ani s-au casatorit

Viata ne ofera surprize dintre cele mai inedite. Iubiri redescoperite dupa ani de zile sau pasiuni pentru persoane de care am fi crezut ca nu ne-am lega niciodata destinul. Si asta pentru ca dragostea nu tine cont de niciun fel de bariere. O demonstreaza si povestea urmatoare, a unui cuplu de americani.

 

Kasey Bergh, in varsta de 53 de ani, i-a trimis intr-o zi un mesaj unui coleg de serviciu. "Hei, Kasey sunt. Trebuia sa ma intalnesc cu Maria la The Park, dar avionul ei are intarziere, asa ca sunt acum la Western si voiam sa vad daca ma pot intalni cu altcineva", a scris femeia. Doar ca mesajul a ajuns la un alt barbat, pe care nu il cunostea, cel mai probabil pentru ca femeia a tastat gresit numarul de telefon.

"Imi pare rau ca ai numarul gresit, dar daca n-as fi fost la serviciu, as fi venit eu sa te cunosc :)", i-a scris Henry Glendening, posesorul numarului de telefon catre care trimisese SMS-ul. Kasey i-a trimis inapoi un mesaj in care si-a cerut scuze pentru eroare. Cei doi s-au amuzat si au inceput sa schimbe mesaje.

Intreaga poveste dragoste care a pornit din greseala unui mesaj o poti citi aici. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare