Relatii

#relatii mame singure #dating mame singure #mame singure #cuplu

Mamele singure nu renunta la iubire! Unde isi gasesc jumatatea

A fi mama presupune ca nu esti niciodata singura. Totusi, a fi mama divortata presupune mai multa singuratate decat isi pot imagina multi. Mai ales ca a fi mama singura inseamna ca iti asumi responsabilitatea de a fi parinte la dublu.

O mama singura merge si la meciurile de fotbal ale copilului, merge si la sedintele cu parintii, face si cumparaturile si temele alaturi de copil. Desigur, si-ar dori sa imparta aceste responsabilitati cu cineva, dar si sa imparta bucuriile si realizarile copilului. si pentru ca timpul pentru o mama singura este foarte pretios, multe apeleaza la datingul online pentru a-si gasi o noua jumatate.

Alina are 37 de ani, un baiat de 12 ani si este mama singura de 7 ani. Si-a facut cont pe Sentimente.ro anul acesta pentru ca are doua joburi care nu ii lasa suficient timp pentru a iesi la intalniri.

„Consider ca sunt inca suficient de tanara incat sa imi gasesc un partener. Dupa divort, am mai avut o relatie, care insa s-a terminat acum cateva luni. Ziua mea este plina de dimineata pana seara, nu am timp sa experimentez ca la 20 de ani. In plus, in cercul meu de cunostinte nu sunt barbati singuri. Pe site pot discuta cu o persoana si, atunci cand simt ca am aflat suficiente despre aceasta si ne potrivim, iesim la o intalnire fata in fata. Caut un barbat matur, care sa fie dispus sa-i fie tata baietelului meu. Este important sa nu fumeze, sa nu bea, sa nu fie violent, sa fie independent financiar, sa-i placa si lui copiii. Nu ma deranjeaza daca este divortat sau are copii, chiar as vrea sa aiba o relatie buna cu copiii lui”, a explicat Alina decizia de a se abona la un site de dating.

Pe Sentimente.ro exista peste 520.000 de femei singure. Dintre acestea, 15% sunt mame singure. 1.500 s-au inscris pe Sentimente.ro in primele doua luni ale lui 2016, numarul acestora fiind in crestere constanta fata de ultimii ani.

„Am creat pe Sentimente.ro un mediu sigur si placut de a comunica pentru abonatii nostri si credem ca acest lucru se vede in numarul tot mai mare de persoane care ni se alatura. Am remarcat ca mamele singure nu sunt pe atat de reticente pe cat s-ar crede in ceea ce priveste o noua relatie. Conditia este ca si cei cu care intra in contact sa reuseasca sa le arate ca sunt persoane care rezoneaza la ideea de familie. Avantajul este ca o mama singura este o persoana matura, care stie exact ce isi doreste, este o femeie care s-a redescoperit, s-a reinventat poate, nu mai este presata de ceasul biologic, dar este foarte exigenta in ceea ce priveste atitudinea potentialului partener vizavi de copii. Tocmai de aceea si declara de la inceput in descrierea profilului faptul ca este mama”, a explicat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

 Varsta medie a mamelor singure este 40 de ani – avand copii cu varste pornind de la 5 ani - si sunt fie angajate in domenii precum marketing, financiar, administrativ, medical, fie lucreaza ca freelanceri ori au propriul business. Isi petrec putinul timp liber cu prietenii sau navigand pe internet, dar de cele mai multe ori ajung sa faca tot cumparaturi, arata datele Sentimente.ro.

Cele mai multe mame singure sunt din zodiile Capricorn, Leu si Rac, le place sa citeasca romane de dragoste sau carti din domeniul psihologiei. Prefera comediile si filmele de dragoste. Nu au renuntat la iubire, desi au trecut printr-un divort, si au declarat ca s-au inscris pe Sentimente.ro pentru a-si gasi un partener sau chiar un sot.

Sentimente.ro este lider pe piata de dating online din Romania (potrivit datelor oficiale Trafic.ro), avand peste 1,3 milioane de membri inscrisi de-a lungul celor 14 ani de existenta.

Sursa foto: parentsociety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii