Relatii

#dating #intalniri #relatii #casatorie #flirt

Afla care sunt greselile din strategia ta de flirt

Flirtul poate fi considerat o arta, iar cine o stapaneste bine isi gaseste calea catre inima oricui. De multe ori insa, atunci cand ne place mult o alta persoana, din cauza emotiilor, facem gafe care in loc sa o apropie de noi, o pune pe fuga.

Iata care sunt greselile cel mai des intalnite in flirt si pe care ar trebui sa le eviti.

1. Vorbesti numai despre tine

Acest lucru nu face altceva decat sa ne faca sa parem egoisti si egocentrici. In general avem tendinta sa vorbim mult despre noi pentru a ne pune in evidenta calitatile, insa trebuie sa lasi un pic de spatiu si celeilalte persoane. Arata-te interesat si de persoana cu care discuti, nimeni nu vrea sa fie intr-o relatie cu cineva care vorbeste neincetat despre propria persoana.

2. Un pahar in plus pentru a prinde curaj

Nu face greseala sa crezi ca daca esti un pic ametit s-ar putea sa fii mai fermecator sau sa ai mai mult curaj sa abordezi pe cineva. Pe nimeni nu impresioneaza un pretendent care abia se tine pe picioare si care miroase ca o distilerie.

3. Glume intepatoare

S-ar putea sa ti se para amuzant sa faci glume ironice, insa mai bine pastreaza intepaturile pentru cand o sa va cunoasteti mai bine. Fara sa-ti dai seama ai putea sa jignesti persoana cu care vrei sa flirtezi.

4. Falsele pasiuni

“Iti place jazz-ul? Si mie”, iti pare cunoscuta o astfel de replica? In cazul in care crezi ca vei deveni mai interesant daca ii impartasesti pasiunile, te inseli. Sunt multe sanse ca la un moment dat sa-si dea seama ca ce i-ai spus nu e adevarat, iar momentul nu poate fi decat penibil. Mai bine spune “Nu prea am ascultat jazz, dar mi-ar placea sa ascultam impreuna”.

5. Prea mult, prea repede

Sa zicem ca v-ati intalnit in club si aveti o gramada de lucruri in comun. Nu strica totul propunand sa mergeti la tine. S-ar putea sa accepte, insa exista mult mai multe sanse ca indrazneala ta sa nu fie atat de fermecatoare pe cat crezi. Citeste foarte bine contextul si raspunsurile pe care le primesti pentru a sti cum sa actionezi.

 

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului