Relatii

#parteneri #matrimoniale #prima intalnire #dating online #dating #matrimoniale online #site matrimoniale

Ghid de dating. Lectia 4: Cum planuiesti o prima intalnire reusita

Prima intalnire cu acel cineva de care esti interesata este un moment anticipat cu nerabdare din clipa in care realizezi ca partenerul in cauza are potential. Asa cum este firesc, vrei ca totul sa iasa foarte bine. Astfel, este important sa alegi locul primei intalniri tinand cont de cateva criterii importante.

 


Alege un local bine luminat

Lumina difuza imprastiata de lumanari este excelenta, insa cand tu si el va cunoasteti suficient de bine pentru o seara atat de romantica. La prima intalnire, ideal ar fi sa optezi pentru un local cu lumina din belsug – sau, in orice caz, suficienta pentru ca nici tu, nici el sa nu va straduiti sa va vedeti.

Un local cu ferestre mari si, astfel, lumina naturala din abundenta este varianta perfecta, daca optati pentru o prima intalnire in timpul zilei.

Alege un local amplasat central

Mai ales daca, desi stati in acelasi oras, locuintele sau locurile voastre de munca se afla in zone diferite, propune varianta unui restaurant amplasat central, intr-o zona usor accesibila amandurora si ticsita cu oameni. Astfel, iti cresti considerabil si sansele de a te simti mai in largul tau si mai in siguranta, cat si de a evita o eventuala intarziere nedorita.

Evita localurile cu mancaruri exotice

Bineinteles, daca amandoi sunteti pasionati de bucataria thailandeza, atunci un restaurant cu un astfel de specific este ideal. In caz contrar, mai ales daca nu iti este clar daca lui ii place sau nu un anumit tip de bucatarie, mergi la sigur. Propune un local cu reputatie buna, pe care l-ai testat deja si despre care stii ca are mancare excelenta, cat mai variata.

Opteaza pentru un local linistit

Este prima voastra intalnire “reala”, desi ati povestit ore si zile in sir de cand v-ati cunoscut fie in cercul comun, fie pe un site de matrimoniale, cum este Sentimente.ro. Asadar, ideal ar fi sa puteti sa vorbiti vrute si nevrute fara a fi nevoiti sa tipati din cauza zgomotului de fond – fie el muzica sau orice altceva.

Propunerea ta de local pentru prima intalnire trebuie, prin urmare, sa tina cont si de acest aspect. In plus, nu ar strica sa propui si un moment al zilei cand sansele ca localul sa fie ticsit de oameni sunt minime.

Tine-te departe de localurile de lux

Nu incerca sa epatezi propunand, pentru prima voastra intalnire, un local de lux. Intalnirea voastra va presupune oricum cel putin un fel de mancare si mai multe pahare de bautura, asadar ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca, la finalul unei intalniri agreabile, sa te trezesti ca ai de achitat – sau ca el are, fiindca si-a dorit sa fie un gentleman cu acte-n regula – o suma astronomica.

Sursa foto: cp.ge

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului