Relatii

# singura de ziua indragostitilor #valentines day #ziua indragostitilor

Esti singura de Ziua Indragostitilor? Sarbatoreste pe cont propriu!

Ziua Indragostitilor, cunoscuta si ca Valentine's Day sau ca sarbatoarea Sfantului Valentin, nu trebuie sa fie doar despre si pentru cupluri. Poti sa te bucuri de ziua de 14 februarie la maximum, chiar daca nu ai un partener. in cazul in care nu stii cum sa petreci pe cont propriu de Valentine's Day, iata cateva sugestii.

Apeleaza la serviciile unei florarii online

Nu trebuie sa existe un partener in viata ta ca sa primesti flori de Ziua Indragostitilor. Apeleaza la serviciile unei florarii online si comanda-ti un buchet sau un aranjament floral spectaculos, care sa-ti fie livrat exact pe 14 februarie. Trandafirii rosii, galbeni, roz sau portocalii, precum si orhideele, calele ori freziile sunt florile obligatorii intr-un buchet sau aranjament floral de Valentine's Day. Daca vrei sa traiesti o surpriza, nu alege tu un buchet, ci roaga-i pe reprezentantii florariei sa-ti pregateasca un aranjament asa cum considera ei. Spune-le cateva lucruri relevante despre tine, care ar putea sa-i ajute sa-ti "construiasca" buchetul perfect.

Mergi la o petrecere

Daca unul dintre prietenii tai organizeaza o petrece de Sfantul Valentin, ai face bine sa mergi, desi nu ai partener. Un astfel de eveniment reprezinta o ocazie perfecta ca sa socializezi si, totodata, sa cunosti oameni noi si, de ce nu, un posibil iubit. De asemenea, vei putea sa mananci si sa bei pe gratis. in cazul in care prietenii tai nu organizeaza vreo petrecere, ai putea sa tii tu una, la tine acasa. Cumpara cateva sticle de vin bun, niste bere, gateste cateva aperitive rapid de pregatit si cheama-i pe oamenii apropiati tie sa va distrati impreuna. Ai putea sa organizezi o petrecere tematica si sa-i rogi pe invitati sa vina costumati in diverse personaje care sa "transmita" iubire.

Rasfata-te la maximum

Toate femeile adora cumparaturile, asa ca ar fi o idee buna sa mergi la o repriza de shopping de cateva ore si sa-ti cumperi niste obiecte de imbracaminte sau de incaltaminte care sa te reprezinte si, in plus, sa-ti puna in valoare calitatile fizice. Inainte sa pleci la cumparaturi, propune-ti sa nu depasesti un anumit buget.

Exista si alte moduri in care poti sa te rasfeti. De exemplu, ai putea sa mergi la mergi la un centru tip spa si sa beneficiezi de tot felul de tratamente, care sa te relaxeze si sa te ajute sa ai o stare generala mai buna. Dupa sesiunea de rasfat la centrul spa, o idee foarte buna ar fi sa mergi intr-un restaurant sau intr-o cafenea frumoasa si sa-ti comanzi o cafea delicata, care va contribui din plin la starea ta de spirit.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului