Relatii

# cum sa-l faci fericit # relatii fericite #casatorie #dragoste

De cate ori trebuie sa te indragostesti inainte sa te casatoresti

Studii realizate de experti in relatii spun ca trebuie sa saruti 15 barbati inainte de a te casatori sau sa ai 2-5 relatii inainte de a te aseza la casa ta. Ce este important, este ca inainte de marele pas sa treci prin anumite experiente care te vor ajuta sa te descoperi si sa-ti gasesti echilibrul, astfel incat sa fi cu adevarat pregatit pentru o relatie in doi. Iata de ce trebuie sa te indragostesti inainte de a te casatori.

Indragosteste-te de tine 

Dragostea fata de tine este cea mai importanta iubire care exista si pana cand nu ai sapat suficient de adanc si nu ai invata ce insemni tu insati nu esti pregatita sa accepti iubirea altcuiva.

Indragosteste-te de jobul tau


Cariera este esentiala in viata. Ne face mai puternici si ne inspira in actiuni. Ne hraneste viata, orgoliul. Pana nu vei fi multumita de cariera ta, u vei reusi sa te dedici cu adevarat unei relatii.

Indragosteste-te de casa ta

Trebuie sa te simti impacata cu orasul, tara in care traiesti, cu spatiul in care locuiesti. Povestile de dragoste incep pe strada, la terasa preferata, la muzeul pe care il adori. 

Indragosteste-te de cel mai bun prieten

Iubirea vietii tale nu exclude iubirea fata de prietenii tai, indiferent de sex. Sa-ti iubesti prietenii inseamna sa inveti cum sa iubesti o alta persoana fara sa fiti conectati fizic. Daca ai reusit asta inseamna ca ai invatat sa ai grija de cei de langa tine altruist, fara sa primesti ceva fizic in schimb.

Indragosteste-te de visurile tale

Spre deosebire de cei multi care au venit si a plecat din viata ta, visurile au ramas. Nu poti inlocui un vis cu o persoana. Daca o faci, vei ajunge sa o invinuiesti pentru esecuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare