Relatii

#sex prima intalnire #cum sa fii gentleman #relatie #prima intalnire

Cum sa fii un gantleman in secolul 21. Iata cele 7 secrete de care trebuie sa tii cont

Vremurile s-au schimbat si e cam greu sa te mai astepti ca un barbat sa scoata scaunul pentru a-i oferi locul la masa unei femei sau sa o ajute sa isi puna pardesiul pe umeri. Suntem in secolul 21 si se presupune ca fiecare dintre noi suntem capabili sa avem grija de noi.

Dar, totusi, ce mai inseamna astazi sa fii un gentleman?

1. Sa te asiguri ca partenera ajunge acasa in siguranta. Daca plecati de la locul de intalnire cu doua masini diferite, atunci va trebui sa ii trimiti un mesaj prin care sa o intrebi daca a ajuns in siguranta acasa pentru a-i arata grija pentru integritatea sa.

2. Sa pui telefonul pe modul silentios. Atunci cand sunteti impreuna la cina, nu ar trebui sa stai non-stop cu ochii in telefon si sa iti verifici mesajele sau actualizarile Twitter. Toate atentia ta ar trebui sa fie indreptata catre partenera, chiar si in timpul tacerilor incomode.

3. Sa nu faci presiuni pentru a face sex. Un gentleman nu isi va fixa niciodata ochii in decolteul partenerei mai mult decat in ochii sai si nici nu va transforma fiecare conversatie intr-una cu tente sexuale sau care sa lase de inteles dorinta aprinsa de a ajunge cat mai rapid intre asternuturi.

4. Sa eviti sa te imbeti. Un domn adevarat nu ar trebui sa bea decat atat cat este necesar si in niciun caz nu trebuie sa se imbete. Trebuie sa se asigure ca nici partenera sa nu intrece masura.

Afla care sunt celelalte trei lucruri pe care e bine sa le faci la o prima intalnire pentru a crea o impresie buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului