Relatii

#oferteturism.ro #primavara-vara 2017 #vacanta 2017 #teamdeals.ro #sentimente.ro

Cum sa faci din primavara-vara 2017 cea mai frumoasa perioada din viata ta

Absenta unui partener este considerata un handicap atat de persoana in cauza, cat si de societate. Nimic mai fals! Cu totii trecem la un moment dat prin astfel de perioade, uneori binevenite dupa experiente mai putin placute! Adevarul este insa ca anumite activitati pot fi facute doar de persoanele singure, fara obligatii! Doar asa poti alege fara prea mari batai de cap destinatia urmatorului tau city break, te poti bucura de mai mult timp pentru hobby-urile tale si, cine stie, poti da chiar peste urmatoarea ta iubire in cadrul evenimentelor de socializare la care mergi fara "bagaj". 

Daca esti hotarat/a sa-ti amintesti toata viata de primavara-vara 2017, iti recomanda sa-ti faci o lista de evenimente pentru fiecare luna in parte. 

Pentru luna mai iti propunem sa sarbatoresti lumina si culorile primaverii intr-un cadru interactiv, unde toata lumea este single, sociabila si prietenoasa! La cel de-al 11 eveniment offline organizat de cel mai mare site de dating din Romania, Sentimente.ro, nu exista tinuta obligatorie, iar distractia este garantata! 

Pentru intalnirea din 4 mai 2017, organizatorii au pregatit jocuri de spart gheata, pentru a facilita interactiunea participantilor, iar la final vei avea timp sa discuti pe indelete cu persoanele care iti plac!  Din partea casei ai: doua bauturi, muzica buna de dans, un loc unde toti cei din jurul tau sunt single. 

De retinut este ca site-ul de dating Sentimente.ro selecteaza persoanele pe care le invita la evenimente in functie de varsta, sex si interese astfel incat sunt respectate proportiile pe parcursul serii, iar tu iti poti gasi usor parteneri de conversatie pe subiecte comune.

City break in iunie 

"Roma non basta una vita" (Sa vezi Roma nu iti ajunge o viata intreaga), spune un proverb italian. Si asa si este, tinand cont ca orasul are nu mai putin de 900 de biserici si catedrale, 13 obeliscuri, parcuri, fantani-opere de arta, Colosseum, Muzeele Vaticane,  Basilica Sfantului Petru de la Vatican...  Adevarate atractii in Roma sunt si pietele, unde italienii se intalnesc cu amicii, pentru a se distra sau pentru a se plimba. Iti sugeram sa gasesti o cazare in centrul Romei, de unde poti vizita foarte usor Via Veneto, Piazza Santa Maria Maggiore si Via Nazionale, faimoase pentru shopping. Pretul pentru un city break care include 3 nopti cazare, mic dejun, bilet de avion dus-intors, bagaj mic de mana si taxe de aeroport este de 600 ron/persoana. Oferta o poti gasi pe oferteturism.ro. 

Tomorowland 2017, in iulie, in Belgia! 

Daca tot ti-ai propus ca 2017 sa fie anul tau de glorie si daca esti pasionat de muzica electronica, nu ai voie sa lipsesti de la Tomorrowland 2017! Cea de-a 13-a editie va avea loc in perioada 21-23 iulie 2017 si in perioada 28-30 iulie 2017 in orasul Boom din Belgia (la 15 km de Antwerp si 32 km de Bruxelles). Daca vrei sa iei pulsul orasului in perioada festivalului, iti recomandam un City Break in Bruxelles.

 Mai mult timp pentru hobby-uri in august! 

Daca in august ti-ai propus sa ramai acasa, te sfatuim sa profiti totusi de vremea frumoasa si sa evadezi pentru cateva ore din orasul plin de agitatie si stres si sa petreci mai mult timp in mod activ in mijlocul naturii.  Sedintele de echitatie, avand la baza comunicarea dintre om si cal, stimuleaza increderea de sine si iti ofera un mod placut de a petrece timpul liber in natura. Pe teamdeals.ro, sedintele de echitatie au reducere de 50%!
Tot pentru stimularea increderii in sine, poti apela si la remodelarea corporala. Sedintele de electrostimulare, ultrasunete, vacuum, impachetari corporale etc. te vor ajuta sa intorci privirile pe strada si sa te simti alt om.

Daca vrei sa combini sedintele de remodelare cu cele de TRX, iata o oferta avantajoasa, tot pe teamdeals.ro. 

Sa ai o vara asa cum ti-ai imaginat-o! 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare