Relatii

#partener gelos #relatii #gelozie #cuplu

Cum faci fata unui partener gelos

Ti-ai gasit jumatatea perfecta. Este amuzant/a, inteligent/a, arata grozav si are aceleasi pasiuni pe care le ai si tu, iar chimia sexuala dintre voi pare o adevarata vraja. Totul este minunat, pana in momentul in care lui/ ei i se pare ca ar avea concurenta.

Te confrunti cu un partener gelos? Iata cum poti sa-i faci fata si sa transformi relatia voastra intr-una mai maleabila si mai libera:

Nu negocia

Increderea este prima calitate pe care ar trebui sa o aiba o relatie, iar daca nu exista motive intemeiate pentru a o pune la indoiala, evita sa accepti orice fel de negociere. Altfel, vei ajunge sa-ti refuzi prietenii/ prietenele de cate ori te invita undeva fara jumatatea ta.

Accepta-i firea

Gandeste-te bine daca dragostea dintre voi este adevarata si inarmeaza-te cu putere si cu rabdare pentru a-i asculta si invinge nesiguranta. Acest lucru va implica eforturi bilaterale, asa ca trebuie sa fii sigur/a ca asta iti doresti.

Afla cauzele geloziei sale

Vorbeste cu el/ ea despre ceea ce se intampla intre voi, despre trecutul sau si despre lucrurile care au generat aceasta lipsa de siguranta. Doar asa vei putea descoperi adevaratele radacini ale problemei si o vei putea trata, in timp.

Descopera aici si alte metode prin care iti poti tempera partenerul gelos.

  •   2015-08-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce te face sa-ti inseli partenerul?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii