Relatii

#casatorii #dosare Prima Casatorie #prima casatorie

Cati romani au depus dosare pentru “Prima Casatorie”

In ultima luna, peste 649 de dosare au fost depuse de tineri care au decis sa casatoreasca pentru stimulentul ”Prima Casatorie”, in valoare de 1.500 de lei, acordat de municipalitatea Bucurestiului.

„Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, reaminteste tinerilor bucuresteni ca acorda un stimulent financiar in valoare de 1.500 lei pentru constituirea familiilor. Dosarele pentru acordarea stimulentului financiar au inceput sa se depuna din data de 12.06.2017 si pana in prezent s-au inregistrat 648 de dosare eligibile. Conform H.C.G.M.B. nr 178/18.05.2017, hotarare votata in data de 18.05.2017, pot beneficia de acest sprijin doar familiile constituite incepand cu data de 29.05.2017, data intrarii in vigoare a hotararii”, a transmis Primaria Capitalei prin intermediul unui comunicat.

Sursa foto: pixabay.com

  •   2017-07-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Dezvoltarea personala a unei femei – de la adolescenta la maturitate

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.