Relatii

#dragoste #cuplu #relatii #secrete relatii # cum il cuceresti # barbati interzisi

8 barbati de care NU trebuie sa te indragostesti

Asa cum fiecare dintre noi este diferit in felul lui, sunt si persoane total nepotrivite pentru fiecare dintre noi. Barbati sau femei, nu ne potrivim cu oricine. Stiti cu care dintre ei nu ar trebui sa va intalniti, dar mai ales, de ce sa nu o faceti? Nu va asiguram ca veti gasi barbatul perfect, dar cu siguranta veti fi mai pregatite sa-i ocoliti pe cei nepotriviti.

1. Cel care iti da mesaje o data pe an!

Vi s-a intamplat sa va treziti intr-o dimineata cu un mesaj de la tipul cu care n-ati mai vorbit de mult? Sigur asteptati acel mesaj cu sufletul la gura si va veti simti tot corpul invadat de entuziasm. Nu are sa va spuna ceva important, poate sa nascoceasca o poveste cum ca v-a visat noaptea trecuta sau ca i-ar placea sa va revedeti. Dar cum orice minune dureaza trei zile (sau trei SMS-uri), cu siguranta nu va dura mult pana va disparea din nou. Mare grija, dezamagirea se trateaza greu!

2. Dusmanul prietenilor tai

 

Se tot vaieta ca nu-i plac prietenii tai si evita sa iesiti impreuna in oras? Baiatul mereu nemultumit de telefoanele primite de la prietenele talesigur nu e potrivit in viata ta. La iesirile in grup, el mereu va face doar act de prezenta si abia asteapta sa plece din locul respectiv. Te va pune cumva in situatia in care trebuie sa alegi, pentru ca nu ai cum sa multumesti suficient ambele parti. Constant discutiile vor duce in acelasi punct si nu ai de ce sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu iti accepta prietenii. In curand nu se va mai multumi nici cu tine. 

3. Tipul cu tatuaje interesante

Il poti intalni la o petrecere, e cel care iti va atrage cu siguranta atentia. Se remarca din multime fie prin vestimentatie, fie prin atitudinea lui. Daca te va alege pe tine, te va face sa te simti importanta, tocmai pentru ca sigur si altele l-au privit atent in timpul petrecerii. Nu te lasa cucerita de nenumaratele tatuaje care ii acopera corpul sau de hainele largi si negre purtate intr-un mod aparte. Sigur nu ai gasit un baiat cuminte si nu va dura mult pana la o dezamagire. E posibil nici sa nu recunoasca ca sunteti impreuna!

4. Nestatornicul

Oamenii sunt schimbatori, dar e bine sa-ti controleze starile. De fiecare data cand veti fi impreuna cu prietenii lui, tu vei sta in umbra. Te va evita si cu siguranta acest lucru te va irita. Este de inteles daca are o relatie speciala cu ei, dar nu e un motiv pentru a uita de tine si mai ales, sa nu tina cont de preferintele tale. Vei fi constransa sa mergi in locuri in care nu te simti tocmai bine si iti vei da seama ca nu esti in compania persoanei potrivite. Schimba acest lucru inainte sa te implicit prea mult in relatie!

5. Iubitul/sotul/prietenul alteia 

Chiar daca te-ai indragostit nebuneste de el, nu accepta faptul ca este cu altcineva. Promisiunile lui inselatoare, cum ca lucrurile se vor schimba, sunt pure povesti. Cu siguranta te va face sa te simti importanta in momentele in care sunteti impreuna. Va incerca sa te convinga ca lucrurile vor reveni la normal si o va parasi, iar daca are si sprijinul unor prieteni, e si mai bine pentru el. Este total gresit sa te pui intr-un plan secundar si mai ales sa te complaci intr-o situatie in care, evident ca esti ce-a de-a treia roata la caruta.

6. Ocupatul 

Cu totii suntem ocupati si incercam sa ne implicam in proiecte cat mai interesante, dar nu trebuie sa le lasam sa ne acapareze tot timpul liber. Daca te vezi cu un tip care e mereu prins de cate ceva sau e intr-o continua cautare, s-ar putea sa-ti pierzi timpul. S-a imprietenit cu cestile de cafea, iar orice intrebare ii vei pune, raspunsurile vor fi vagi. Acest barbat isi propune sa nu acorde o importanta asa mare unei relatii, tocmai pentru ca mereu e ocupat, nu se schimba niciodata si nici nu-si doreste acest lucru. 

7. Artistul 

Artistii sunt atat de neintelesi cateodata. Sunt intr-o continua cautare de frumos, de lucruri care ii inspira, incat te poti simti coplesita. Vor fi dornici sa-ti impartaseasca munca lor, noile piese sau vei asculta in timpul liber artistii lui favoriti. Ritmul acesta e mult prea alert pentru o persoana cu o viata obisnuita si s-ar putea sa nu te potrivesti in acest cadru. Relatia cu un artisti va fi presarata de multe momente in care te vei simti singura. 

8. Nepregatitul

Pe lumea aceasta exista o specie anume de barbati care, indiferent de cat de bine ar merge relatia, tot nu-si gasesc locul. Fie te prezinta in continuare ca pe “o prietena”, fie evita momentul in care te va prezenta parintilor sai. Nu-i plac responsabilitatile sau pur si simplu nu se leaga la cap daca nu e nevoie. Daca nu vrei sa te implicit intr-o relatie in care crezi doar tu, nu continua sa te vezi cu el. 

Foto: goodfon.su

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului