Relatii

#urare #mail #mesaj #sms #scuze #infidelitate #despartire

7 lucruri pe care nu trebuie sa le discuti niciodata online

Mailuri, SMS-uri sau mesaje pe chat. Sunt modalitatile preferate de a comunica in ziua de astazi. Insa acestea nu se potrivesc neaparat in orice situatie. In spatele cuvintelor scrise se pot ascunde multe. Textele pot fi atent gandite si ar putea sa nu lase sa se intrevada anumite aspecte esentiale. Iata, asadar, cam ce nu ar trebui sa discuti online:

1. O despartire

Chiar daca relatia in care te afli in prezent s-a deteriorat mult si vrei sa ii pui capat, nu o face nicidecum prin intermediul unui mesaj. Despartirile sunt mai usor de suportat atunci cand comunicarea functioneaza bine, iar asta nu se va intampla in cazul unui mesaj plin eventual de emoticonuri.

2. O infidelitate

Esti constient/a ca sa iti inseli partenerul/a nu este corect, dar sa mai lasi si dovada acestui fapt pe un calculator sau un telefon e o mare prostie. Sterge mailurile sau mesajele ori apelurile catre cealalta persoana. Exact cine nu trebuie sa le vada risti sa le descopere si durerea provocata va fi si mai mare.

3. Detalii despre boli cu transmitere sexuala

Daca ai contactat o infectie bacteriana si vrei sa fii un adult responsabil si sa iti avertizezi potentialul partener asupra acestui fapt e un lucru foarte bun, doar ca e bine sa eviti sa i-o spui „in scris”, mai ales daca nu ai siguranta ca este vorba despre o relatie de durata. Informatia s-ar putea intoarce impotriva ta.

Citeste si alte recomandari aici.

  •   2015-09-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Gabriela Jianu

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii