Relatii

#barbati vulnerabili #barbat femeie #relatie #respect #cuplu #sentimente

5 secrete pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati

Stii cartea: Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus? Ei bine, ideea in sine inglobeaza putin din esenta interactiunilor dintre barbati si femei. Fiecare in sine este greu de inteles. Femeile par dificile, iar barbatii misteriosi si introvertiti. Si, totusi, cum faci sa fiti pe aceeasi lungime de unda?

 

Ne vom adresa doamnelor si domnisoarelor astazi, dar ii rugam pe domni sa ne spuna daca e adevarat ce spunem in continuare:

1. Barbatilor nu le place sa-si exprime sentimentele

Barbatii comunica prin actiuni, nu prin vorbe. Lor le este mai dificil sa isi exprime sentimentele cu voce tare, dar acest lucru nu ar trebui sa te sperie. Urmareste-l cu atentie pe partener si vei descoperi zi de zi lucruri marunte pe care le face pentru tine si care sunt echivalentul unei declaratii de dragoste. Vei intelege ca este acolo pentru tine, ca are grija de felul in care te simti si ca te iubeste fara sa ti-o spuna prin cuvinte.

2. Barbatii vor si trebuie respectati

Barbatii sunt mandri. Fiecare barbat isi doreste ca femeia de langa el sa il iubeasca, sa il aprecieze si, mai presus de orice, sa il respecte. Cercetarile au aratat ca barbatii accepta mai usor faptul ca nu mai este iubit decat ca nu mai este respectat. Trebuie sa stii ca daca iti respecti barbatul de langa tine si el te va respecta. Pentru ca respectul se castiga si atunci va sti ca este demn de dragostea ta.

3. Barbatii sunt vulnerabili

Stiu ca suna ciudat, dar barbatii sunt foarte sensibili si intotdeauna isi fac griji daca exceleaza sau nu in rolurile lor de prieteni, iubiti, soti sau tati. Fiecare dintre noi ne asteptam la multe de la ei, astfel incat presiunea este foarte mare. Singura problema este ca rar un barbat va admite ca este vulnerabil. Crezi sau nu, ego-ul masculin este foarte fragil.

Afla aici si alte secrete pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati! 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare