Relatii

#dragoste #matrimoniale #sentimente.ro #relatii #atractie #matrimoniale online # cum il cuceresti

5 motive pentru care femeile sunt atrase de "baietii rai"

Desi cele mai multe femei caracterizeaza barbatul ideal pentru ele ca fiind destept, amabil, gentil si cuminte, se intampla adesea ca cel pe care ajung sa puna ochii si de care isi lipesc sufletul sa nu aiba aproape niciuna dintre aceste coordonate. Iata cinci motive pentru care femeile ajung sa se indragosteasca de asa-zisii "baieti rai", rebeli, si de ce fug de barbatii draguti si cumsecade!

1. Increderea de sine debordanta

Stima si increderea in sine foarte crescute ale acestor barbati sunt extrem de sexy in viziunea femeilor, de aceea, multi dintre ei le-au transformat in arme ale seductiei.

2. Spiritul de aventura

Unele femei sunt atrase de adrenalina care tinde sa creasca la cote maxime in preajma baietilor rai. Cel mai adesea, fetele "bune" sau "cuminti" sunt cele care tind sa se indragosteasca de barbati cu potential periculos, tocmai din cauza ca sunt atat de diferiti de ele. Le intriga faptul ca nu se conformeaza tipologiei clasice cu care au fost obisnuite si tind sa fie vrajite de puterea, libertatea si nonconformismul acestora.

3. Autoritate si masculinitate

Baietii rai, nonconformisti emana un sentiment de putere si masculinitate de care femeile se indragostesc instantaneu. Aceasta atitudine masculina dominanta tinde sa iasa in evidenta si sa mascheze toate celelalte imperfectiuni. Cand acestea ajung sa le vada si defectele, este deja prea tarziu, intrucat deja au cazut in plasa lor si sunt iremediabil indragostite de ei.

4. Provocarea de a-i imblanzi

Pentru cele mai multe femei, un baiat rau este un proiect sau o provocare. De obicei, femeile puternice, cu stima crescuta de sine se lanseaza in provocarea de a imblanzi un astfel de barbat si, indiferent de rezultat, se bucura de trairile pe care le au in tentativa de a-l transforma in baiat bun.

5. Indiferenta

Pana si aplicarea tratamentului indiferentei a devenit o arma de seductie in mainile barbatilor rai. Multe femei gasesc atitudinea indiferenta a acestora extrem de sexy si atragatoare. Cu cat par mai inabordabili si se lasa "vanati" mai greu, cu atat devin mai atractivi in fata femeilor.

Foto: Softwar-pc.my1.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii