Relatii

#barbatii sex # cum il cuceresti # relatii fericite #dragoste

5 lucruri pe care vrei sa le stii despre barbati

Nu exista femeie care sa nu vrea sa stie ce se ascunde in mintea unui barbat. Mai ales cand incearca sa il cucereasca sau este indragostita de acesta. Expertii in relatii dezvaluie cinci lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre sexul opus daca vrei ca relatia sa functioneze.

1. Barbatii sunt niste copii mai mari

Adica au nevoie de apreciere, grija si incurajare. Insa asa cum nu e bine sa-ti cocolosesti copilul, la fel, toate aceste lucruri trebuie facute cu masura si discretie. Fii alaturi de el la nevoie, maguleste-l, lauda-l, dar nu-l cicali.

2. Barbatii sunt niste supereroi ascunsi 

Desi esti o femeie independenta, puternica (aici vorbim inclusiv de forta fizica), arata-i ca ai nevoie de el. Oricarui barbat ii place sa se simta protector cu femeia pe care o iubeste. Nu te transforma insa intr-o plangareata neajutorata. Din nou, masura este cheia.

3. Barbatii vor sa se casatoreasca

Un studiu din 2008 a demonstrat ca 60% din masculi, oricat de cuceritori s-ar da, de fapt viseaza la o relatie monogama, linistita, sigura. De ce? Explicatia o gasim la punctul 4.

4. Barbatilor le e frica de singuratate

Asa este. O demonstreaza studiile de specialitate. Barbatii necasatoriti mor mai repede, se imbolnavesc mai repede. Barbatii sufera mai mult din aceasta cauza deoarece relatiile dintre barbati sunt mai superficiale si nu pot suplini nevoia de a impartasi cam tot prin ce trec.

5. Barbatii vor sa fie tati

Da, isi doresc copii. Chiar si cel mai mare cuceritor isi doreste un suflet mic care sa-l priveasca cu admiratie, de care sa aiba grija si pe care sa-l invete tot ce stiu. Nu inseamna ca trebuie sa-i faci o surpriza si sa-l anunti ca esti insarcinata. Pur si simplu trateaza subiectul cu rabdare. Va intra in hora mai repede decat crezi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii