Relatii

#cadouri femei #cadouri craciun #craciun #cadouri

5 cadouri minunate pe care le poti darui unei femei de Craciun

Gama de cadouri care pot fi prezentate unei femei in Ajunul Craciunului nu se schimba foarte mult de la an la an. Acestea raman in mare masura aceleasi, astfel ca tu, din dorinta de a fi mai original, ajungi sa faci o sumedenie de cercetari pe internet pentru a intra in posesia unui cadou perfect de Craciun. Pentru a te scuti de pierderea timpului in cautarea unui cadou frumos pentru o femeie din viata ta, iata, in randurile de mai jos, 5 sugestii:

1. Lenjerie intima si parfumuri

Aceste doua elemente au fost intotdeauna cele mai bune prietene ale femeilor. Desigur, nu se cuvine sa oferi lenjerie intima oricarei femei, ci doar celei care iti este iubita sau sotie. In timp ce cauti o lenjerie intima pentru partenera ta, asigura-te ca alegi ceva clasic. De asemenea, lenjeria intima trebuie sa fie bine croita si sa fie facuta din materiale de buna calitate. Acest lucru o va face pe iubita ta sa se simta bine si elegant. La urma urmei, aceasta se presupune a fi lenjeria pe care ea o va purta sub rochie in seara de Craciun. In cazul in care simti ca lenjeria intima este un cadou prea banal pentru ea, atunci ofera-i un parfum. Un parfum poate sa trezesca cele mai ascunse emotii unei femei si sa o faca cu adevarat fericita.

2. Bijuterii

Cu siguranta, cel mai fericit cadou pentru o femeie, cu ocazia Craciunului, este o bijuterie. O mica bucata de metal stralucitor, de preferinta aur sau platina, poate sa adauge stralucire intregului look al unei femei. Dar trebuie sa fii sigur ca achizitionezi o bijuterie potrivita pentru gusturile si stilul destinatarei. Daca ii plac bijuteriile cu diamante, atunci cumpara-i ceva de la magazinul de bijuterii Valmand. Exista inclusiv o categorie foarte interesanta cu inele de logodna, asadar, poti sa te hotarasti sa iti schimbi viata, cu ocazia asta.

Daca, insa, ii plac bijuteriile vintage, arunca o privire asupra magazinelor de antichitati.

3. Echipament de bucatarie

Ar putea parea o nebunie sa oferi cadou unei femei echipament de bucatarie, mai ales in Ajunul Craciunului. Cu toate acestea, daca doamna ta iubeste sa gateasca, ea cu siguranta ar adora un astfel de cadou. Gratie programelor nenumarate de televiziune, care sunt dedicate gastronomiei si ramurilor ei, interesul pentru gatit, printre multe femei, a crescut considerabil. Asadar, nu ar fi o idee rea sa ii oferi mamei, surorii sau iubitei tale, de Craciun, niste unelte de gatit de calitate, ingrediente gourmet, un robot de bucatarie sau chiar o carte de bucate.

4. Un gadget la moda

Cele mai multe femei sunt nedezlipite de gadget-urile lor electronice intr-un fel sau altul. Fie ca este vorba de un telefon mobil, o tableta, un laptop, un iPod sau de o camera digitala, intotdeauna un gadget este un cadou grozav pentru o femeie.

5. O zi la spa

Daca vrei sa ii oferi unei femei ceva special in ziua de Craciun, ofera-i o zi la spa. Un astfel de cadou ii va permite sa se bucure de tratamente corporale, faciale si de masaje de relaxare, ce ii vor infrumuseta atat fizicul cat si psihicul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului