Relatii

#beneficii dans in cuplu #dans in cuplu # Arthur Murray

5 beneficii ale dansului in cuplu

Timpul reprezinta o problema vitala a zilelor noastre, iar cuplurile, in special dupa multi ani de relatie, reusesc sa petreaca putin timp impreuna. Astfel, pentru sanatatea relatiei, este recomandat sa existe o activitate extra-job care sa implice ambii parteneri, iar dansul in cuplu este raspunsul potrivit.

Cuplurile care trec prin experienta dansului sunt mai fericite, implinite si relaxate, iar acest fapt se observa in atitudinea lor.

Lectiile de dans la studioul Arthur Murray Bucuresti inseamna mult mai mult decat invatarea unor pasi de dans. Acestea se bazeaza pe imbunatatirea spirituala, linistea sufleteasca si relaxarea mintii. Lectiile de dans sunt distractive, reconfortante si, cel mai important, ofera experienta de a cunoaste oameni minunati care devin o a doua familie.

Dansul pe parcursul celor trei stagii ale vietii

Perechile care practica dansul in cuplu pot fi incadrate in trei stagii ale vietii: cuplurile inainte de a avea copii, perioada cresterii copiilor si perioada in care copii sunt adulti.

Cea dintâi perioada este ideala pentru un cuplu sa ia lectii de dans, deoarece presiunea timpului si a grijilor nu este atât de puternica, iar dansul ramâne o escapada ideala, de la stresul provocat de job.

Cea de-a doua perioada, a cresterii copiilor poate fi una dificila, pana intervine acomodarea cu noile prioritati. in aceasta perioada totul devine concentrat asupra copiilor si trebuie luat in seama faptul ca timpul de cuplu este unul vital. Asadar, dansul este activitatea ideala pentru a crea conexiuni intense si puternice cu partenerul tau.

Perioada in care copii sunt adulti este perfecta pentru a fructifica timpul de reconexiune cu partenerul. Dansul este o forma de miscare ideala pentru a recrea legaturile puternice din cuplu si a readuce pasiunea intre parteneri.

Arthur Murray ofera o lectie de dans gratuita cuplurilor care doresc sa experimenteze placerea de a dansa. Detalii si inscrieri pe //arthurmurray.ro/FB-oferta/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului