Relatii

#sport relatie #femei active #site matrimoniale #dating online #relatii #dating

Iubita ta este "obsedata" de sport? Iata 4 motive pentru care ar trebui sa o iubesti mai mult!

Recomandarea de a face sport in mod regulat nu este apa de ploaie: miscarea iti tonifica trupul si mentine sanatatea fizica si psihica deopotriva! Asa se face ca decizia de a incerca o relatie cu o femeie activa ar putea fi una dintre cele mai bune pe care le-ai luat vreodata! Iata exact de ce.

1. O femeie activa este o femeie sexy

O femeie care are grija de ea insasi si investeste timp si efort in sport este, din start, o femeie care radiaza si care, evident, are si un trup de invidiat! Dar nu (doar) despre asta este vorba: un studiu realizat in cadrul Universitatii McKendree din SUA a dezvaluit ca persoanele sportive par mai atractive in ochii celorlalti! Explicatia? Cel putin atunci cand sunt “in mijlocul actiunii”, adrenalina pe care o secreta corpul lor actioneaza ca un magnet asupra celor din jur.

2. Femeile active sunt mai relaxate

Tot sportul este responsabil si pentru calmul si relaxarea de care da dovada o femeie activa. Si asta fiindca miscarea contribuie eficient la eliminarea anxietatii si stresului si, in plus, genereaza buna dispozitie!

3. Partenera ta iti va imbunatati si tie conditia fizica

Slabe sanse sa intri intr-o relatie cu o femeie care adora sportul si sa nu te molipsesti si tu de acest microb! De altfel, pe langa faptul ca miscarea fizica iti va imbunatati automat conditia fizica si te va ajuta sa te simti grozav in pielea ta, sportul practicat impreuna va va intari si voua relatia!

Un studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology a dezvaluit ca acele cupluri care faceau miscare impreuna nu numai ca se motivau reciproc sa isi imbunatateasca in mod constat conditia fizica, dar si calitatea relatiei lor avea de castigat (inclusiv in dormitor)!

4. O femeie activa este o femeie cu un libido crescut

Nu o spunem noi, o spune stiinta: femeile active raspund cu mai multa usurinta (si mai multa intensitate!) la stimulii sexuali si, totodata, dau dovada de mai multa initiativa decat cele sedentare cand vine vorba despre activitatile in dormitor!

Un studiu efectuat de cercetatori de la Universitatea din Austin, Texas, a descoperit ca femeile reactioneaza mult mai intens (cu 169% mai intens!) la vizionarea unui film erotic daca, in prealabil, au facut sport!

 Ai fost implicat intr-o relatie cu o femeie activa?

Sursa foto: newscenter.philips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare