Relatii

#femeie #cuplu #barbat

4 barbati pe care nu-i suporta femeile. Au aceste trasaturi

Femeile nu-s usor de multumit si asta o stie orice barbat. Unele nu suporta iesirile partenerilor cu prietenii lor, altele si-ar dori sa fie mai harnici sau mai dragastosi. Dar cu siguranta exista 4 trasaturi pe care nicio femeie nu le suporta la barbatul pe care il au alaturi.

 

Iata, asadar, cum NU vrea o femeie sa fie partenerul sau:

1. Plangacios

Se lamenteaza pentru orice neajuns, e mereu nemultumit atat de sine, cat si de cei din jur si se plange constant de cate ceva. Ori ca il doare spatele, ori ca e prea obosit sau ca e prea multa galagie in jur. Ei bine, nicio femeie nu e dispusa sa aiba alaturi un barbat care isi scoate la iveala toate frustrarile. Cu cat se plange mai mult un barbat, cu atat isi pierde mai repede respectul in ochii iubitei.

2. Prea mandru de el

Nici extrema cealalta nu e buna. E drept ca barbatul trebuie sa fie increzator in fortele proprii, dar sa nu ajunga sa se puna pe sine pe un piedestal si sa astepte de la partenera numai laude si aprecieri. Cel mai bine este sa isi cunoasca limitele si sa admita ca are si slabiciuni.

3. Singuratic

Barbatul care nu are prieteni trebuie sa iti ridice mari semne de intrebare. E posibil sa fie o fire mult prea dificila, motiv pentru care niciunul dintre cunoscutii sai nu a reusit sa se apropie prea mult de el. Orice femeie isi doreste sa aiba alaturi un barbat iubit de lume, nu un singuratic ursuz.

4. Nesigur

Femeile sunt impulsive, iar aceasta atitudine ar putea scoate din sarite orice barbat. Insa ele asta cauta si in cel pecare si-l doresc alaturi. Energie si siguranta de sine. Pentru ca un barbat sigur pe el este un barbat puternic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare