Relatii

#jumatatea ta #sufletul pereche #dragoste la prima vedere

3 secrete care te ajuta sa iti gasesti dragostea adevarata

Unul dintre cele mai dorite lucruri in viata, pe langa bani si faima, este dragostea adevarata. Toata lumea se straduieste sa o gaseasca, fiecare in parte isi doreste sa isi afle jumatatea, sufletul pereche. Pentru unii este usor sa descopere marea dragoste, altii, in schimb, trebuie sa invete cateva trucuri.

 

Cum sa fii motivat, cum sa depasesti temerile, cum sa stii ceea ce vrei? Pare complicat, dar nu este chiar atat de greu. Trebuie doar sa tii cont de cateva lucruri.

1. Eliberarea de restrictii mentale

Dragostea este fundamentala in viata noastra, insa problemele si neintelegerile apar inevitabil si, mai devreme sau mai tarziu, ne pot coplesi. Ego-ul, teama si nesiguranta emotionala sunt cauza celor mai mari probleme care se ivesc. Si tocmai de aici trebuie sa incepi. Sa te eliberezi de aceste restrictii mentale inutile daca vrei cu adevarat sa poti depasi obstacolele inutile. Nu trebuie sa cauti o validare constanta din partea partenerului si nici nu trebuie sa fiti dependenti mereu unul de celalalt. Acestia sunt asa-numitii ucigasi ai relatiei. Trebuie sa fii fericit si increzator in tine insuti inainte de a permite cuiva sa intre in viata ta.

Descopera atuurile care iti aduc mai usor aproape o persoana?

  •   2016-02-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Gabriela Jianu

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Da! Si barbatii sufera de depresie

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii