Relatii

# cum il cuceresti # relatii fericite #relatie cuplu #prima intalnire #cuplu

3 greseli pe care le faci si tu la inceputul relatiei. Cum strici totul fara sa vrei

Relatiile functioneaza dupa reguli mai simple decat crezi. Noi suntem cei care complicam lucrurile lasandu-ne coplesiti de emotiile inceputului. Expertii in relatii au identificat trei greseli frecvente pe care le fac cei mai multi dintre cei care abia deslusesc tainele unei iubiri noi. Iata-le':

1. Trimiti prea multe mesaje

Puteti sa vorbiti o data la telefon pe zi, poate chiar sa schimbati si doua-trei mesaje, dar ce este peste inseamna control si nimeni nu vrea asta. Asa ca incearca sa pastrezi o distanta sanatoasa intre voi astfel incat revederea sa fie una dorita de ambele parti.

2. Exagerezi cand va vedeti 

Este ok sa te bucuri, dar nu inseamna ca trebuie sa-i sari in brate la fiecare intalnire. Mai ales cand va vedeti imediat dupa job, si ambii simtiti nevoia de a va detensiona. In cazul barbatilor, acest lucru se intampla mai greu, asa ca acorda-i putin spatiu cand va vedeti si-ti va fi recunoascator. Altfel, vei risca sa pari disperata. 

3. Prea multe planuri 

Daca va vedeti de cateva saptamani, dar deja vorbesti despre vacante, aniversari si concertul la care ai vrea sa mergeti impreuna peste 4 luni, ii vei transmite un semnal gresit. Chiar daca te place si vrea sa ramaneti impreuna, prea multe planuri pun barbatii pe fuga, nefiind croiti genetic sa accepte atasamentul atat de rapid. Este o gluma, dar intr-adevar, studiile arata ca barbatii au in mare parte probleme de atasament, asa ca lasa-l pe el sa para ca detine controlul viitorului relatiei voastre. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului